articol de Romeo Ene
Vaqzuez va beneficia de o creştere salarială semnificativă: 5 milioane de euro pe an. El a fost dorit în această perioadă de PSG, Bayern sau Napoli, însă mijlocaşul a ales să rămână pe Bernabeu.
De asemenea, este un jucător pe placul lui Ancelotti, care a ajuns la o înţelegere cu conducerea Realului. Nu a fost o negociere uşoară cu Lucas, iar aceasta s-a deblocat în momentul în care madrilenii au făcut o ofertă mai bună, ţinând cont de randamentul arătat de jucător în acest sezon, în care a fost una dintre piesele-cheie din echipa lui Zidane până în momentul în care s-a accidentat.
Fotbal
Christian Eriksen se antrenează cu Ajax: "E ca și cum aș reveni acasă"
ACUM O ORĂ

Vazquez, la Real Madrid până în 2024

Încă un semn că Ancelotti s-a înţeles cu Real Madrid este reprezentat de rămânerea lui Vazquez pe Bernabeu. Lucas era dorit de italian la Everton, iar acum va lucra cu Ancelotti.
Negocierile cu jucătorul au fost destul de dificile din cauza faptului că Madridul i-a oferit acelaşi contract, 3 milioane de euro pe sezon, deşi s-a solicitat o reducere de 10% jucătorilor care şi-au reînnoit contractul, cum ar fi Luka Modric, care a semnat până în 2022. Viitorul lui Ramos este, momentan, incert. Dar evoluţiile lui Lucas i-au determinat pe şefii los blancos să ridice oferta la 5 milioane de euro pe sezon, deşi clubul traversează o perioadă grea din cauza pandemiei, fără suporteri pe stadioane, iar veniturile spaniolilor s-au redus cu 25%.
Real Madrid a apreciat deschiderea lui Lucas de-a lungul negocierilor şi, de asemenea, modul în care a ajutat echipa, într-un sezon în care a fost un jucător exponenţial în echipa lui Zidane, demonstrând versatilitate, performând la cel mai înalt nivel atât ca mijlocaş, poziţia sa de bază, cât şi ca fundaş dreapta, evoluând extraordinar pe acel post atipic lui.
În plus, Lucas a apreciat întotdeauna Madridul ca fiind prima sa opţiune. A fost pe lista mai multor cluburi importante din Europa, cum ar fi PSG, Bayern sau Napoli, dar a refuzat să părăsească echipa din capitala Spaniei. Acesta a precizat că va studia ofertele din partea altor echipe doar în momentul în care va fi oficial că nu va rămâne pe Bernabeu. Aşadar, discuţiile au picat odată cu prelungirea contractului spaniolului pe încă 3 ani cu trupa care va fi antrenată de Carlo Ancelotti.
Venirea pe banca tehnică a los blancos a lui Carlo Ancelotti a fost, de asemenea, un motiv important în favoarea rămânerii lui Lucas la Real. Galicianul nu a apucat să lucreze alături de Carlo în prima echipă a lui Real, dar referinţele pe care le-a primit din partea lui Modric sau Ramos despre modul de lucru al italianului l-au ajutat şi mai mult să ia o decizie, aceea de a rămâne pe Bernabeu. Lucas împlineşte 30 de ani pe 1 iulie şi, cu acest nou contract, va împlini 33 de ani la finalul lui.
Fotbal
Răzvan Burleanu a explicat motivele pentru care Edi Iordănescu a fost numit selecționerul României
ACUM 3 ORE
Fotbal
Edi Iordănescu, primele reacții din postura de selecționer: "Am fost susținut de americani"
ACUM 3 ORE