După ce a fost numit săptămâna trecută antrenor la Dinamo Kiev, Mircea Lucescu a oferit primele declarații din această postură. Acesta a admis că Dinamo Kiev se află într-un moment foarte prost, dar promis că va încerca să scoată echipa din criză și este convins că fanii îl vor aplauda când rezultatele vor fi pe placul acestora.
"Nu cred că a mai fost o perioadă atât de proastă în istoria lui Dinamo, dar voi îndrepta imaginea negativă. Există multe probleme, voi merge mână în mână cu jucătorii şi voi căuta să le rezolv. Vreau să le ofer satisfacţie fanilor lui Dinamo", a spus antrenorul român.
"Suporterii te judecă după rezultate. Dacă vom face împreună performanţe, ce probleme vom mai avea cu fanii? Eu am câştigat multe titluri la Shakhtar împotriva lui Dinamo. Poate că sunt supăraţi pe mine, pentru că am câştigat multe titluri la Shakhtar, dar vreau să le ofer satisfacţii şi să mă aplaude", a continuat Lucescu cu privire la nemulțumirea fanilor din Kiev vis-a-vis de numirea sa la echipă.
Romanian Liga I
Mircea Lucescu o ajută pe Dinamo! 12 jucători au fost puși la dispoziție lui Flavius Stoican
29/12/2021 LA 15:16
https://i.eurosport.com/2020/07/23/2854504.jpg

Mircea Lucescu va împlini miercuri 75 de ani

Deși are o vârstă la care mulți antrenori sunt de mult retrași, "Il Luce" a spus că are în continuare aceeeași poftă de muncă și totodată și o mare foame de victorii.
"Fotbalul mă întinereşte. Cele mai frumoase momente sunt atunci când ai foame de victorii şi performanţă", a declarat tehnicianul pentru cotidianul ucrainian Tribuna.
Lucescu a antrenat 12 ani la Shakhtar și în toată această perioadă a purtat nenumărate "războaie" cu cei de la Dinamo Kiev. Nu de puține ori românul a adresat cuvinte grele la adresa echipei din Kiev, pe care a acuzat-o de tot felul de lucruri murdare.
Din acest motiv majoritatea fanilor lui Dynamo nu au fost fost foarte încântați de numirea sa pe banca echipei, iar unele legende ale clubului din Kiev și-au manifestat și ei dezacordul față de această decizie luată de Igor Surkis.
Mircea Lucescu a fost adus la Kiev pentru a încerca să câștige din nou titlul în Ucraina, întrucât în ultimele 4 sezoane primul loc i-a revenit de fiecare dată lui Shakhtar Donetsk, fosta echipă a românului.
Fotbal
Mircea Lucescu, ales Antrenorul Anului 2021 în Ucraina! Ce punctaj a avut în analiza realizată
27/12/2021 LA 13:14
Romanian Liga I
Mirel Rădoi și-a ales favoriții din Liga 1! + Cine sunt stranierii preferați ai fostului selecționer
25/12/2021 LA 15:43