După ce a scris istorie la cârma lui PAOK, Lucescu Jr a surprins pe toată lumea, alegând să meargă în zona Golfului. Românul a semnat cu Al Hilal pe doi ani, urmând a câștiga 4.000.000 de dolari anual. El este devansat într-un top al antrenorilor români doar de Cosmin Olăroiu, care primește de la Jiangsu Suning 7,9 milioane de dolari în fiecare an.
Mâna lui Lucescu s-a văzut imediat și la Al Hilal, gruparea pe care o conduce reușind să câștige Liga Campionilor Asiei. Cota tehnicianului e într-o continuă creștere și pe numele său au venit deja mai multe solicitări interesante din Europa. Evident, Răzvan este extrem de interesat să facă performanță pe bătrânul continent și obiectivul său pe termen lung e să revină în fotbalul care contează.
Arabii știu foarte bine că performanța se plătește și înțeleg mirajul oferit de un club puternic din Europa pentru un antrenor de talia lui Lucescu. În consecință, presa din Arabia Saudită susține că șefii clubului au făcut toate demersurile pentru a-i oferi lui Răzvan un nou contract. Actuala înțelegere expiră în 2021, dar Al Hilal vrea să îl "securizeze", urmând să aibă și un salariu mai mare, care să îi mute atenția de pe provocarea numită Europa.
UEFA Europa Conference League
Petrescu îl critică pe Șumudică, după Jablonec-CFR 1-0: "Nu eu am făcut pregătirea și transferurile"
ACUM 14 MINUTE
Totuși, salariul uriaș s-ar putea să nu fie suficient pentru Lucescu, ale cărui calități sunt incontestabile. Un antrenor de talia lui Răzvan va face fără îndoială pasul spre o echipă importantă din Vest, pentru a-și duce cariera la un alt nivel. Ca atare, nu va fi probabil interesat să își prelungească înțelegerea cu Al Hilal.
250.000 de dolari a fost prima primită de Lucescu de la șeici, după câștigarea Ligii Campionilor Asiei.

Răzvan Lucescu și Al Hilal, campionii Asiei

Răzvan Lucescu a cucerit în această toamnă primul trofeu alături de Al Hilal de la numirea în funcție, la începutul actualului sezon. Românul și-a condus echipa spre Liga Campionilor Asiei, după ce a învins formația japoneză Urawa Red Diamonds, la Saitama, scor 2-0 (3-0, la general).
Tehnicianul român mai are în palmares titlul de campion al Greciei și două Cupe ale Greciei, alături de PAOK Salonic, Cupa Qatarului, cu El Jaish, dar și două Cupe ale României, obținute la Rapid.
Al Hilal a cucerit a treia Ligă a Campionilor Asiei din istorie, după cele din 1991 şi 2000, şi se află la a cincea finală. Precedentele au fost în 1986, 1987, 2014 şi 2017. Răzvan Lucescu a devenit astfel al doilea antrenor român care câștigă Liga Campionilor Asiei, după Anghel Iordănescu, care a cucerit trofeul de două ori, în 2000 cu Al Hilal și în 2005 cu Al Ittihad.
În urma câștigării Ligii Campionilor Asiei, Al Hilal și-a asigurat prezența la Campionatul Mondial al Cluburilor, care se desfășoară în Qatar, în perioada 11-21 decembrie.
UEFA Europa Conference League
Jablonec - CFR 1-0. Meci modest făcut de formația lui Dan Petrescu în grupele Conference League
ACUM 29 MINUTE
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
ACUM 42 MINUTE