Cunoscut pentru flerul avut la jucători, Lucescu a lansat în fotbalul mare o mulţime de staruri internaţionale.
La Şahtior, a creat o adevărată legiune braziliană, de aducerea sud-americanilor legându-se în mare parte succesul lui Doneţk. Cu Fernandinho, Douglas Costa, Luiz Adriano, Jadson, Alex Teixeira, Taison, Brandao sau Elano, "minerii" lui Lucescu s-au tranformat într-o adevărată forţă în Europa.
Şi, din câte se pare, Il Luce a rămas fidel filierei braziliene, chiar dacă de această dată transferul pe care îl încearcă e al unui jucător brazilian care se află deja în Europa. După ce a fost un pas să renunţe la postul de la Dinamo Kiev, deranjat de atitudinea fanilor, românul a fost convins de Surkis să rămână şi cu promisiunea unor transferuri de marcă.
Turkish Süper Lig
Marius Șumudică a făcut spectacol în tribune după eliminare! Cum a fost văzut antrenorul
ACUM 9 ORE

Dinamo Kiev şi Lucescu, transferuri pentru a forţa grupele Ligii Campionilor în 2021-2022

Dinamo Kiev e dispusă să investească sume impresionante pentru a deveni un club care să pătrundă în 2021-2022 în grupele Champions League, iar primul obiectiv al lui Lucescu e Marcao. Un fundaş central de 24 de ani, sud-americanul a ajuns la Galatasaray anul trecut, după ce gruparea cim-bom a achitat 4 milioane de euro lui Atletico Paranaense.
"Mircea Lucescu a făcut o ofertă de 8 milioane de euro pentru fundaşul Marcao", notează turcii de la fanatik.com.tr.
Un fin cunoscător al fotbalului turc, Il Luce l-a urmărit îndeaproape pe Marcao în stagiunea trecută şi a rămas impresionat de calităţile acestuia. Mai mult, tehnicianul e convins că fundaşul poate creşte enorm în perioada următoare, astfel că e gata de orice efort financiar pentru a-l aduce în capitala Ucrainei.
Dacă mutarea se va concretiza pentru 8 milioane de euro, Marcao va fi unul dintre cei mai scumpi jucători transferaţi vreodată de Dinamo Kiev. Recordul e în acest moment deţinut de Dieumerci Mbokani, atacantul adus în sezonul 2013-2014 de la Anderlecht pentru 11 milioane de euro.
Turkish Süper Lig
Galatasaray, doar o remiză cu echipa lui Șumudică! Antrenorul a fost eliminat, Moruțan doar rezervă
ACUM 11 ORE
Romanian Liga I
Interes major pentru un fotbalist de la FCSB! E dorit și în Italia
26/11/2021 LA 17:36