Răzvan Lucescu a dus-o pe Al Hilal în finala Ligii Campionilor Asiei și se află pe primul loc în campionat. Ultimele partide au fost mai slabe pentru echipa românului, iar în presa din Grecia, campionat unde Răzvan a câștigat titlul la cârma lui PAOK, a apărut o informație contradictorie.
Conform jurnaliștilor eleni, Răzvan ar fi pe făraș, după înfrângerea cu Al Nasr și remiza cu Al Fateh. Mai mult, ziariștii de la Atena au scris că oficialii saudiților l-au contactat pe Cosmin Olăroiu, care a declinat propunerea.
Imediat, conducerea lui Al Hilal a dezmințit informațiile, explicând că un antrenor cu un asemenea CV, care a reușit deja lucruri mari în scurtul timp petrecut în Arabia Saudită, nu poate fi schimbat după două partide mai puțin convingătoare.
Cupa Mondială FIFA
Luis Enrique, mulțumit cu remiza dintre Spania & Germania la Cupa Mondială: "Vom fi primii în grupă"
ACUM 7 ORE
"Al Hilal a dezvăluit că nu e nimic adevărat în știrea care a apărut marți în presa din Grecia, cu privire la antrenorul român Răzvan Lucescu. Acesta se pregătește de finala Ligii Campionilor și se bucură de o mare încredere din partea conducerii. Nu s-a pus problema niciun moment să fie schimbat și nu s-a discutat niciodată cu Olăroiu", notează news.akhbarten.com.

Răzvan Lucescu s-a adaptat în Arabia Saudită

După nouă etape din campionat, Lucescu e lider în Arabia Saudită. Tehnicianul român este sigur de câștigarea campionatului și a povestit cât de mare e presiunea la clubul preluat în vară.
"Ei nu pot concepe că s-ar putea rata câștigarea campionatului. Acel lucru îl trec deja la bifate", dezvăluia de curând Lucescu în Gazeta Sporturilor, nu înainte de a povesti despre viața la Riad: "E o experiență nouă pentru mine, total diferită față de Salonic, care la rândul lui era un oraș complet altfel față de București. Îți spun foarte sincer, am rămas plăcut surprins de ce am găsit aici. Nimic, dar absolut nimic din ce auzisem, din ce mi se povestise! Mă simt nu bine, ci foarte bine. Lumea e deschisă, e multă liniște, sunt foarte comunicativi cu străinii, amabili. Așa sunt și jucătorii, dacă le arăți că ești preocupat să-i înveți lucruri și să-i ajuți să progreseze, imediat se atașează, vin lângă tine și se creează o unitate deosebită. Stau într-un fel de complex unde locuiesc străini. E o zonă de vile, plină de familii din Italia, Spania, Grecia, Brazilia etc. Zona e un fel de resort mare, cu piscină, parc, restaurant. E un loc unde femeile nici nu sunt nevoite să poarte abaya, e o libertate totală. Soția mea e și ea cu mine și se simte confortabil. În plus, ca să-ți răspund la întrebare, mă simt în mare siguranță. Aveam o oarecare teamă, auzeam tot felul de povești, că au fost atacuri cu drone, că e tensiune acolo... Nimic, dar nimic din toate acestea! Chiar mi se pare un oraș natural, sunt locuri multe în care te poți plimba, poți citi, cafenele multe".
Cupa Mondială FIFA
"Suntem încă în viață"! Reacțiile din tabăra Germaniei, după remiza contra Spaniei de la Mondial
ACUM 7 ORE
Cupa Mondială FIFA
Spania - Germania 1-1 | Nemții au scos un egal pe final și au în continuare șanse la calificare
ACUM 8 ORE