Săptămână de săptămână, Lucian Sănmărtean, expert Eurosport pe Premier League, alege cel mai bun jucător al fiecărei etape din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii.
În această rundă, fostul mare mijlocaș român l-a nominalizat pe N'Golo Kante drept cel mai bun jucător. Mijlocașul francez atât de subapreciat de mulți, care sunt vrăjiți mai degrabă de fotbaliștii care marchează, a făcut din Leicester campioana Angliei, pentru ca apoi să pună umărul la titlul mondial cucerit de Franța și la Liga Campionilor luată de Chelsea, anul trecut.
Sâmbătă, Kante s-a întors pe stadionul unde a făcut primii pași în fotbalul mare, și a fost cel mai bun om de pe teren într-o partidă câștigată fără emoții de Chelsea, 3-0.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
ACUM 9 ORE
Pe lângă golul superb marcat, închizătorul francez a impresionat la capitolul "mingi recuperate", dar și în plan ofensiv, acolo unde a găsit de 3 ori culoarul spre poarta lui Schmeichel.
Vezi mai jos rezumatul partidei Leicester - Chelsea și golul fantastic al lui Kante

Leicester - Chelsea 0-3. Formaţia lui Tuchel a surclasat "vulpile"

Kante a avut un 2021 presărat cu accidentări, dar acum pare recuperat total, ceea ce reprezintă un mare câștig pentru formația lui Tuchel. Chelsea e lider în Premier League, cu 29 de puncte după 12 etape. "Albaștrii" au un avans de 3 puncte față de campioana City și de 4 puncte față de Liverpool.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
IERI LA 07:49
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
IERI LA 04:50