Săptămână de săptămână, Lucian Sănmărtean, expert Eurosport pe Premier League, alege cel mai bun jucător al fiecărei etape din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii.
În etapa din weekend, Lucina Sănmărtean l-a ales pe Marc Cucurella de la Brighton drept cel mai bun jucător al etapei. Fundașul de 23 de ani a marcat în victoria de senzație a echipei sale în fața lui Manchester United, scor 4-0.
Spaniolul a înscris în minutul 49 al partidei cu United. Trossard i-a pasat în careu, iar fundașul de 23 de ani a înscris cu un șut puternic la colțul scurt, direct în vinclu. David De Gea, conaționalul său, nu a avut reacție la golul care a dus scorul la 2-0 în favoarea echipei lui Graham Potter.
Liga
Un jucător de 100 de milioane de € i-a spus da lui Xavi! Barcelona încearcă o mutare de răsunet
ACUM CÂTEVA SECUNDE

Ronaldo, amuzat de cât de slabă poate fi United. Rezumatul meciului pierdut cu Brighton, cu 4-0

Citește și:

Primul gol al lui Cucurella pentru Brighton

Reușita lui Marc Cucurella din minutul 49 al partidei contra lui Manchester United a reprezentat și prima reușită a spaniolului în tricoul lui Brighton. Venit de la Getafe vara trecută, Cucurella a jucat în 33 de partide pentru echipa sa în Premier League, în tot acest timp reușind să mai ofere un singur asist, în luna decembrie, pe terenul lui Chelsea.
Pentru Cucurella, golul marcat în poarta lui Manchester United a reprezentat unul dintre cele mai frumoase momente ale carierei, el izbucnind în lacrimi în momentul în care era felicitat de coechipierii săi.
Ajuns la Brighton de la Getafe pentru 18 milioane de euro, Cucurella este cotat la 20 de milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.
Premier League
Manchester United încearcă o lovitură de grație, după ce Ronaldo și-a manifestat dorința de a pleca
ACUM 39 MINUTE
Premier League
Ten Hag vrea să readucă fotbalul spectacol la United! Regulile clare impuse la antrenamente
ACUM 10 ORE