Lucrările de construcţie ale Stadionului Giuleşti au fost încheiate, iar arena a fost preluată oficial în administrare de Clubul Sportiv Rapid.
Aceasta este a treia arenă finalizată dintre cele patru pe care statul român şi-a asumat să le modernizeze cu ocazia EURO 2020, după Arcul de Triumf şi Steaua. Lucrările la cel de-al patrulea stadion, Dinamo, nu au început încă din cauza unor probleme juridice.
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
ACUM 2 ORE
Lucrările au durat doi ani şi două luni de lucrări, iar investiţia a fost în valoare de 185 de milioane de lei (aproximativ 37,5 milioane de euro). Stadionul are o capacitate de 14.050 de locuri.

Stadionul Rapid va putea fi folosit cel mai târziu la sfârşitul lunii februarie

Preşedintele Clubului Sportiv Rapid Bucureşti, Vali Caciureac, a declarat, marţi seara, la preluarea în administrare a Stadionului Giuleşti, că arena va putea fi folosită cel mai târziu la sfârşitul lunii februarie.
Aceasta a explicat că miercuri va începe procedurile pentru obţinerea tuturor avizelor de funcţionare a stadionului. FC Rapid a disputat ultimul meci oficial pe vechiul Stadion Giuleşti la 24 noiembrie 2018, cu formaţia Înainte Modelu în Liga a III-a. De atunci, formaţia giuleşteană a jucat partidele de pe teren propriu în Capitală pe stadioanele Regie şi Arena Naţională, dar şi la Buftea, Mogoşoaia, Voluntari şi Mioveni.
"Am fost aici la momentul demolării vechiului stadion şi am suferit, pentru că tinereţea mea aici s-a consumat. Dar acum sunt foarte fericită pentru că avem un stadion nou şi modern şi sunt sigură că toţi rapidiştii sunt bucuroşi. Nu depinde de mine momentul când va putea fi folosit stadionul, depinde de cei care trebuie să ne dea avizele. Începând de mâine noi vom duce dosarele pentru avizare la ISU, la DSP şi în funcţie de cât de repede obţinem aceste avize vom putea anunţa şi când se va juca primul meci aici. Cu siguranţă multe luni nu vor trece până atunci. Noi credem că maximum la sfârşitul lunii februarie se poate juca aici. Gazonul arată foarte bine pentru că el a fost montat în toamnă şi a avut timp să se prindă", a spus Vali Caciureac.
Sursa: Agerpres
Ligue 1
Mbappe a dat cărțile pe față! Cum a răspuns acuzațiilor că a rămas la PSG doar pentru bani
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
ACUM 11 ORE