Selecţionerul echipei naţionale a Spaniei, Luis Enrique, a renunţat la o parte din salariu, pe durata pandemiei de coronavirus. Fostul antrenor al clubului FC Barcelona a venit cu propunerea de scădere cu 25% a salariului, ceea ce înseamnă că Federaţia de Fotbal iberică va economisi 350.000 de euro.
Luis Enrique și-a justificat gestul într-o declarație pentru Marca.
Gestionarea acestei pandemii este în mâinile noastre şi este foarte important să respectăm regulile. Când există probleme de asemenea gravitate, fotbalul nu mai este atât de important
Alte Sporturi
Anunțul trist făcut de Roxana Mărăcineanu, Ministrul Sporturilor din Franța
23/04/2020 LA 08:40
Luis Enrique a revenit pe banca tehnică a primei reprezentative, după o perioadă în care a stat departe de fotbal, din cauza unor probleme personale. În august 2019, fiica antrenorului a încetat din viaţă la doar 9 ani, după ce s-a luptat cu o boala incurabilă.
Mediafax
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 3 ORE
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 4 ORE