După o perioadă foarte slabă la Genk, unde rar prindea primul "11", internaționalul român se află în cel mai bun moment al carierei. A fost împrumutat la Rangers, unde, sub comanda lui Steven Gerrard, strălucește. Ianis a fost artizanul calificării în optimile Europa League contra lui Braga: în tur a reușit o dublă, ajutându-și echipa să revină de la 0-2, pentru ca în manșa din Portugalia să reușească un assist superb, pentru golul care a securizat calificarea.
Cei mai mulți dintre specialiștii în fotbal din Vest sunt la curent cu ceea ce reușește Hagi Jr pe Ibrox, iar Luis Figo nu face excepție. Mai ales că fostul mare jucător portughez are o relație excelentă cu Gheorghe Hagi, care datează de la mijlocul anilor '90, când amândoi îmbrăcau tricoul Barcelonei.
"Am fost la București pentru tragerea grupelor Euro, m-am simțit bine acolo, alături de prietenii mei români. Popescu și Hagi sunt amicii mei. Chivu la fel. Am și alți prieteni români, care nu au fost jucători de fotbal. Am văzut că lui Ianis îi merge foarte bine acum. Ianis are sânge de fotbalist, tatăl lui a fost cel mai bun jucător român din toate timpurile. Sunt foarte bucuros pentru ceea ce văd la Ianis", a spus Luis Figo, pentru ProTV.
Fotbal
Piața transferurilor din 2023 se anunță a fi captivantă! Starurile aflate în ultimul an de contract
ACUM O ORĂ

Ianis Hagi, inclus de UEFA pe lista celor mai bune transferuri

UEFA l-a inclus pe Ianis Hagi în sondajul "Ce jucător transferat în luna ianuarie 2020 va străluci mai tare în acest sezon?". Internaţionalul român este în competiţie cu alţi trei jucători.
Youssef En-Nesyri de 22 de ani transferat la Sevilla, Daniel Podence în vârstă de 24, care a ajuns la Wolverhampton Wanderers şi Edmond Tapsoba (21 de ani, de la Bayern Leverkusen) sunt ceilalţi fotbalişti cu care se luptă Ianis Hagi.
Sondajul a fost făcut pe Twitter, iar voturile microbiştilor de până acum sunt în favoarea mijlocaşului român.
În această iarnă, Ianis Hagi a fost împrumutat de Genk la Rangers. Ianis Hagi aparţine în continuare de belgienii de la Genk, însă scoțienii au opţiunea de a-l cumpăra definitiv, până la vară, pentru cinci milioane de euro.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Ce sumă a plătit CFR Cluj pentru înlocuirea gazonului din Gruia și când vor reveni clujenii acasă
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Veste teribilă pentru Dan Petrescu! Andrei Burcă va fi operat, după accidentarea de la națională
ACUM 3 ORE