Luis Suarez a fost unul dintre cei mai buni atacanți din lume în ultimii 15 ani, dar cariera sa este aproape de apus. Uruguayanul s-a despărțit de Atletico Madrid în această vară și a primit o mulțime de oferte. Ultima dintre ele a venit din MLS, de la FC Los Angeles, formație care i-a luat în această vară și pe Bale sau Chiellini.
Deși salariul său ar fi fost cu siguranță unul substanțial în SUA, atacantul de 35 de ani a ales cu sufletul, luând decizia de a se întoarce la Nacional Montevideo, clubul la care s-a format ca jucător. Suarez a dezvăluit astăzi că va semna cu gruparea din capitala Uruguayului prin intermediul unui videoclip care s-a viralizat repede pe Twitter.
"Am ajuns la un acord să merg la Nacional, mi-a fost imposibil să refuz această oportunitate", a spus Suarez.
Campeonato Uruguayo
Luis Suarez a revenit cu gol în campionatul din Uruguay! A înscris în mai puțin de 15 minute
06/08/2022 LA 14:55

Luis Suarez va semna pe 5 luni cu Nacional Montevideo

În această seară, mutarea a devenit oficială, cei de la Nacional postând pe contul de Twitter o poză cu Suarez, în care au dat de înțeles că urmează că acesta să semneze.
Conform Marca, Suarez va semna numai pe 5 luni cu Nacional, perioadă în care va putea juca maxim 15 meciuri. E greu de crezut că atacantul va fi folosit în meciurile de campionat cu Liverpool Montevideo (28 iulie) sau Maldonado (31 ioulie), astfel că acesta ar putea debuta într-un joc crucial, manșa tur a semifinalelor Copei Sudamericana (echivalentul Europa League din America de Sud) contra brazilienilor de la Atletico GoIaniense.
Motivul pentru care Suarez a ales să revină în țara natală a fost acela de a avea liniștea deplină pentru a se pregăti de Campionatul Mondial. Un parcus cât mai lung cu naționala Celeste la turneul final este ultimul mare obiectiv al carierei pentru atacantul care a făcut istorie în fotbalul european, la Ajax, Liverpool, Barcelona și Atletico Madrid.
Premier League
Premier League, văzut de sus
05/08/2022 LA 10:46
MLS
Luis Suarez, coechipier cu cel mai mare "dușman"? Oferta de ultimă oră primită de uruguayan
26/07/2022 LA 15:41