Potrivit ultimelor informații, Alvaro Morata va ajunge la Juventus, sub formă de împrumut și cu opțiune de cumpărare definitivă, iar în locul său în ofensiva campioanei Italiei își va face apariția Luis Suarez, anunțat de Ronald Koeman că nu se va baza pe el în sezonul următor, la Barcelona.
În cazul transferului lui Morata, Juventus și Atletico Madrid au ajuns la un numitor comun din perspectiva sumei de transfer. Astfel, atacantul spaniol va fi împrumutat în sezonul 2020/2021 la formația italiană - pentru care a mai evoluat în perioada 2014-2016 - în schimbul a 9 milioane de euro. Vara viitoare, "Bătrâna Doamnă" va avea posibilitatea să achite clauza de cumpărare definitivă, în valoare de 45 milioane de euro.
Atletico Madrid nu va rămâne descoperită pe postul de atacant, odată cu plecarea lui Morata. Asta pentru că Luis Suarez va ajunge la formația pregătită de Diego Simeone.
Romanian Liga I
Peluza Cătălin Hîldan a anunțat prima pentru Dinamo, la jocul de baraj cu U Cluj
ACUM 3 ORE

Alvaro Morata la Juventus și Luis Suarez la Atletico Madrid

Același Fabrizio Romano anunță că Suarez și oficialii lui Atletico au ajuns la un acord comun din perspectiva situației contractuale. Cum board-ul Barcelonei abia aștepta ca Suarez să-și găsească o nouă echipă, singurul obstacol din calea transferului la Atletico era despărțirea madrilenilor de Morata. Cum negocierile dintre Morata și Juventus s-au încheiat cu bine, rămâne doar ca Suarez să semneze, la rândul său, contractul cu Atletico.
Luis Suarez a sosit la Barcelona în 2014, după ce clubul catalan le-a plătit suma de 81,72 milioane de euro celor de la Liverpool. Uruguayanul, cotat la 28 milioane de euro de transfermarkt.com, a adunat 283 de apariții în tricoul blaugrana, reușind să înscrie 198 de goluri și să ofere 109 assist-uri. Suarez a cucerit 13 trofee alături de Barcelona, printre care se numărăr 4 titluri în La Liga (2015, 2016, 2018, 2019) și o Ligă a Campionilor (2015).
De cealaltă parte, Alvaro Morata a mai evoluat la Juventus în perioada 2014-2016, reușind să înscrie 27 de goluri în 93 de apariții. Internaționalul spaniol și-a trecut în palmares 5 trofee alături de "bianconeri": 2 titluri în Serie A, 2 Cupe și o Supercupă a Italiei.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova – Farul 4-1. Antrenament reușit pentru olteni înainte de barajul pentru Europa
ACUM 3 ORE
Fotbal
Dybala, la mare căutare. Un club de top din Premier League s-a întâlnit cu agenții jucătorului
ACUM 6 ORE