Aventura lui Luis Suarez pe Camp Nou s-a încheiat odată cu sosirea noului tehnician, Ronald Koeman. Antrenorul olandez l-a anunțat pe atacantul de 33 de ani că nu va intra în planurile sale, iar Suarez a fost nevoit să-și caute o altă echipă.
Inițial s-a discutat despre o plecare la Juventus, iar sud-americanul chiar ajunsese la o înțelegere cu oficialii "bianconerilor". Negocierile au picat în cele din urmă, din cauza perioadei mult prea lungi de care Suarez avea nevoie ca să obțină pașaportul italian.
Suarez avea nevoie de cetățenia italiană ca să poată fi transferat la Juventus, iar acest lucru s-ar fi putut întâmpla abia după încheierea perioadei de mercato, dar și după ce "Bătrâna Doamnă" ar fi trimis la UEFA lista jucătorilor pentru sezonul 2020/2021 din Champions League.
Fotbal
Avem antrenor la echipa națională! Federația Română de Fotbal s-a decis asupra noului selecționer
ACUM 7 MINUTE

Ce întrebări a primit Luis Suarez la examenul pentru obținerea pașaportului italian

Vestea că transferul la Juventus a picat a apărut abia după ce Luis Suarez a susținut examenul de limbă italiană. Un examen controversat, despre care s-a scris intens la începutul săptămânii.
Gazzetta dello Sport a anunțat că starul uruguayan a aflat ce întrebări va primi la testul respectiv cu mult timp înainte să intre în sala de examen. Poliția din Peninsulă a demarat o anchetă, în prim-plan cu șeful institutului Palazzo Gallenga, responsabil cu susținerea examenelor pentru obținerea pașaportului italian.
Astăzi, publicația italiană Deportes Cuatro a aflat și întrebările pe care Luis Suarez le-a primit la examenul suținut pe 17 septembrie, în urma căruia a primit calificativul B1.
  • Cum te cheamă?
  • Răspuns: Luis Suarez.
  • Cunoști vreun oraș din Italia?
  • Răspuns: Torino.
  • Care este meseria ta?
  • Răspuns: Sunt fotbalist și joc de 6 ani la Barcelona.
  • Ce vezi în cele două fotografii? (una cu un supermarket, alta cu un pepene verde)

Messi și Neymar, furioși după plecarea lui Suarez

Messi s-a arătat extrem de nemulțumit de faptul că Luis Suarez nu mai este dorit la Barcelona. Uruguayanul de 33 de ani a avut șase sezoane pline de succes pe Camp Nou și a format un duo incredibil cu Messi atât pe teren, cât și în afara lui. Însă Ronald Koeman era deja hotărât că nu îl mai dorește pe Suarez la club, iar conducerea catalanilor i-a făcut pe plac olandezului.
Acest lucru nu a fost apreciat nici de Messi și nici de Neymar.
"Încercasem deja să îmi imaginez, dar azi am intrat în vestiar și m-a lovit cu adevărat. Va fi foarte greu să nu continuu să împărtășesc cu tine fiecare zi, atât pe teren, cât și în afara lui. Ne vei lipsi atât de mult. Am petrecut împreună atâția ani, am luat împreună atâtea prânzuri sau cine. Sunt atâtea lucruri pe care nu le voi uitat din tot timpul petrecut împreună. Va fi extrem de ciudat să te văd într-un al tricou și, mai mult decât atât, să te am adversar pe teren.
Ai fi meritat un final de poveste potrivit pentru cine ești: unul dintre cei mai mari jucători din istoria acestui club, un jucător care a realizat mari performanțe, la nivel individual, dar și pentru echipă. Nu meritai să fii aruncat așa cum au făcut-o. Dar, adevărul e că nimic nu mă mai surprinde", a scris Messi pe pagina de Instagram.
Neymar a reacționat rapid și a răspuns argentinianului tot pe Instagram: "Este incredibil cum se procedează acolo!", a scris brazilianul.
Romanian Liga I
Dinamo a transferat un portar de la CFR Cluj! Durata contractului și numărul pe care îl va avea
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Top 10 transferuri efectuate de cluburile din Liga 1 în această perioadă de transferuri
ACUM 2 ORE