Prima sarcină a tehnicianului olandez în vârstă de 53 de ani a fost să discute cu Lionel Messi în privat, pentru a-l convinge să continue la Barcelona. Apoi, tehnicianul olandez le-a transmis oficialilor catalani că vrea să-l aducă pe Memphis Depay (26 de ani) ca înlocuitor pentru Luis Suarez (33 de ani). Atacantul uruguayan al Barcelonei nu ar face parte din planul lui Koeman pentru sezonul viitor.
Olandezul vrea să aducă un suflu nou la echipă, iar conaționalul său de la Olympique Lyon pare să fie principala țintă pentru faza ofensivă, în această fereastră de mercato. Depay a avut un sezon extraordinar la formația franceză, alături de care a ajuns până în semifinalele UEFA Champions League. Atacantul a marcat de 15 ori în 22 de apariții, iar acum ar putea bifa transferul carierei.

Luis Suarez, mesaj cu subînțeles pentru oficialii Barcelonei

Liga
Suarez a reacționat la adresa arbitrajului după meciul lui Atletico: "Mereu același protagonist"
IERI LA 06:45
După umilința istorică suferită de Barcelona în UEFA Champions League, catalanii sunt în plină reconstrucție pentru următorul sezon. Despre Luis Suarez se spune tot mai des în spațiul public că ar urma să ajungă tocmai în campionatul Olandei, la Ajax, echipă care l-a lansat de altfel în fotbalul mare. Mai mult, Barcelona plănuiește să scape de Suarez și din pricina salariului pe care uruguayanul în primește pe Camp Nou.
Luis Suarez este gata să ia propriile decizii și a publicat recent pe contul personal de Instagram un mesaj misterios, dar care indică în mod clar faptul că apele sunt tulburi pe Camp Nou și nici nu au cum să fie altfel după înfrângerea cu 8-2 în fața lui Bayern Munchen. “Nu uita niciodată că tu ești arhitectul propriului tău destin”, a scris Suarez pe Instagram.
Ligue 1
PSG nu concepe să îl piardă gratis pe Mbappe. Salariul incredibil pregătit de Al Khelaifi
07/09/2021 LA 12:54
Fotbal
Barcelona, de la "MSN" (79 goluri și 33 de assisturi în ultimul sezon împreună), la un atac modest
01/09/2021 LA 11:54