Uruguay a debutat cu o victorie în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, după ce a învins pe teren propriu, scor 2-1, reprezentativa statului Chile. Luis Suarez a marcat golul de 1-0, din penalty, iar la finalul meciului a oferit un amplu interviu televiziunii federației din Uruguay, în care a vorbit despre despărțirea de Barcelona.
Atacantul s-a plâns de felul în care clubul catalan a ales să îl trateze după ce a decis că nu mai face parte din palnurile de viitor: "Am fost la Barcelona de șase ani și ar fi existat și alte modalități de a vorbi cu mine, de a-mi spune că echipa trebuie întinerită și există o altă strategie pentru viitor ... dar felul în care m-au tratat nu a fost corect și asta îl deranja și pe Leo. Știe cât am suferit și cât de rău m-am simțit în acea perioadă."
Suarez a făcut referire și la mesajul de susținere pe care Leo Messi i l-a transmis în mod public, pe contul personal de Instagram, acuzând conducerea Barcelonei pentru felul în care a acționat: "Nu m-a mirat faptul că Messi m-a susținut public pentru că îl cunosc prea bine. Știam deja durerea pe care o simțea. Sentimentul că te aruncă este cel care doare cel mai mult."
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08
https://i.eurosport.com/2020/09/24/2892887.png

Luis Suarez: "Am plâns pentru ceea ce trebuia să trăiesc"

Suarez a menționat că lacrimile vărsate în momentul părăsirii clubului catalan s-au datorat frustrării adunate în ultima perioadă, când a fost tratat necorespunzător: "Acele zile, joi, vineri, sâmbătă și duminică, până la momentul debutului la Atletico, au fost foarte complicate. Am plâns pentru ceea ce trebuia să trăiesc. Nu am primit foarte bine mesajele din partea clubului, datorită felului în care au decis să se comporte cu mine, mai mult decât orice, pentru că altfel, trebuie să accepți când se finalizează un ciclu."
În final, uruguayanul nu a dezvăluit tot ce i s-a întâmplat, dar a oferit un exemplu despre un lucru care l-a deranjat: "Sunt multe lucruri care nu erau cunoscute, dar când mergi la antrenament și te trimit deoparte pentru că nu faci parte din meciul 11 contra 11, e foarte greu."
Luis Suarez a semnat cu Atletico Madrid și a debutat cu o dublă pentru formația lui Diego Simeone. Cu siguranță, atacantul are o mare ambiție de a demonstra că Barcelona a greșit descotorosindu-se de el într-un asemenea mod, și chiar dacă are 33 de ani dorește să arate tuturor că nu și-a spus ultimul cuvânt în fotbalul mare.
Liga
O legendă a Barcelonei crede că Messi se poate întoarce din vară la echipă. Anunţul făcut
06/01/2022 LA 08:51
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28