Inter a refuzat două oferte fabuloase de la Chelsea pentru Romelu Lukaku, dar oficialilor campioanei Italiei le va fi aproape imposibil să-și păstreze starul în această perioadă de mercato.
Conform italienilor de la calciomercato.com, Lukaku le-a transmis deja șefilor clubului de pe Meazza că vrea să se întoarcă în Premier League, ori în aceste condiții e greu de crezut că Inter va refuza următoarea ofertă venită din partea campioanei Eurpopei.
Sursa citată notează că Lukaku s-a înțeles deja cu Chelsea în privința salariului său, care va fi de 12 milioane de € pe an.
Premier League
Merseyside derby | Sigurdsson, mai scump decât Salah și Mane. Cum a fost "jefuită" Everton
01/12/2021 LA 12:46

Inter îl vrea pe Duvan Zapata în locul lui Lukaku

Cei de la Inter sunt conștienți că Lukaku va fi greu de păstrat și au întocmit deja o listă cu potențiali înlocuitori. Primul pe această listă este Duvan Zapata. Columbianul a impresionat la Atalanta în ultimele 3 sezoane și este considerat înlocuitorul perfect pentru Lukaku, în cazul în care belgianul va pleca în cele din urmă. Zapata are 30 de ani și este cotat la 33 de milioane de € de site-ul de specialitate transfermarkt.com.
Tranzacția ar putea fi una mai complexă. Mai exact, dacă Lukaku va ajunge la Chelsea, iar Zapata la Inter, locul columbianului în atacul Atalantei ar urma să fie luat de Tammy Abraham, un jucător pe care Tuchel nu va mai miza în sezonul viitor, iar campioana Europei vrea să-l vândă sau să-l folosească la schimb.
În afară de Zapata, Inter mai cercetează și varianta Joaquin Correa, atacantul lui Lazio, pe care Simone Inzaghi îl cunoaște foarte bine și pe care și l-ar dori din nou sub comandă.
Fotbal
Record fantastic: Chelsea are deja 17 marcatori diferiți în acest sezon
05/11/2021 LA 12:25
Premier League
Chelsea a rescris istoria fotbalului contra lui Norwich. Recordurile impresionante setate
23/10/2021 LA 14:02