FIFA 21 va fi în curân scoasă la vânzare iar creatorii au publicat lista cu cel mai bine cotați 100 de jucători din următoarea ediție a jocului. A devenit un obicei ca fotbaliștii să-și verifice ratingurile și să le compare cu cele ale coechipierilor sau ale rivalilor, de multe ori adresând și ironii pe această temă.
Însă în acest an Lukaku s-a arătat nemulțumit, deși a fost cotat printre cei mai buni atacanți din lume. Starul celor de la Inter Milano are un rating overall de 85, care a scăzut însă cu un singur punct față de ediția precedentă, FIFA 20. Lukaku este sub Jamie Vardy și rivalul său din Serie A, Ciro Immobile.

Acuzațiile lui Lukaku pentru FIFA

Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM O ORĂ
După un prim sezon în Serie A excelent, în care a marcat 23 de goluri în 36 de meciuri și a înscris în 10 partide consecutive în Europa League, belgianul consideră că merita mai mult.
El a scris pe Twitter: ”Haideți să fim serioși, FIFA schimbă ratingurile pentru ca noi jucătorii să ne plângem de joc și să le facem publicitate... Eu nu particip la mizeria asta. Știu care îmi este valoarea”.

Etapa 1, Premier League 2020-2021

Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 2 ORE
Africa Cup of Nations
Surpriză mare la Cupa Africii pe Națiuni. Ghana a pierdut cu Comoros și a plecat acasă
ACUM 2 ORE