Premier League a confirmat sezonul trecut că sezonul nu se va relua la începutul lui mai așa cum era plănuit inițial, ci numai atunci când situația se va stabiliza. Liderul Liverpool are nevoie de doar șase puncte pentru a câștiga titlul în timp ce locurile de cupe europene dar și cele retrogradabile nu erau încă hotărâte.
”Să-l anulăm și să începem din nou. Da, trebuie să începem din nou”, a declarat Shaw la o strîngere de fonduri pentru UNICEF, printr-o competiție de FIFA 20 pe Twitch. ”Dacă așa trebuie, dacă nu putem continua, trebuie să-l anulăm”, a continuat el.
Shaw a luat parte, alături de nume precum Gareth Bale, Paulo Dybala, Dominic Calvert-Lewin sau Ruben Loftus-Cheek, la evenimentul unde s-au strâns 20.000 de euro.
Liga
Koeman se scuză după Barcelona – Bayern 0-3: "Cu Messi, Griezmann și Suarez pe teren a fost 2-8"
ACUM 15 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Accidentarea lui Octavian Popescu e serioasă! Cât va lipsi de pe teren perla celor de la FCSB
ACUM 17 MINUTE
Romanian Liga I
Dan Petrescu nu i-a rămas dator lui Șumudică! Răspuns acid pentru fostul antrenor al CFR-ului
ACUM O ORĂ