Premier League a confirmat sezonul trecut că sezonul nu se va relua la începutul lui mai așa cum era plănuit inițial, ci numai atunci când situația se va stabiliza. Liderul Liverpool are nevoie de doar șase puncte pentru a câștiga titlul în timp ce locurile de cupe europene dar și cele retrogradabile nu erau încă hotărâte.
”Să-l anulăm și să începem din nou. Da, trebuie să începem din nou”, a declarat Shaw la o strîngere de fonduri pentru UNICEF, printr-o competiție de FIFA 20 pe Twitch. ”Dacă așa trebuie, dacă nu putem continua, trebuie să-l anulăm”, a continuat el.
Shaw a luat parte, alături de nume precum Gareth Bale, Paulo Dybala, Dominic Calvert-Lewin sau Ruben Loftus-Cheek, la evenimentul unde s-au strâns 20.000 de euro.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM 3 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM 3 ORE
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 3 ORE