Napoli
”Toată lumea așteaptă reacția noastră. Dar ce cuvinte să mai avem pentru o durere ca asta? Acum este momentul să plângem. Va veni și timpul pentru cuvinte”, au scris italienii.
Premier League
Tuchel a realizat retrospectiva sezonului lui Chelsea. Ce a spus neamțul despre City și Liverpool
ACUM 11 MINUTE
Messi
”O zi foarte tristă pentru toți argentinienii și fotbal în general. Ne părăsește dar nu pleacă, pentru că Diego este etern. Țin mult la toate momentele frumoase pe care le-am trăit cu el și vreau să transmit condoleanțe familiei și prietenilor”, a scris starul Barcelonei pe contul său de Instagram.
Cristiano Ronaldo
"Astăzi îmi iau adio de la un prieten, iar întreaga lume își ia adio de la un geniu etern. Cel mai bun din lume. Un magician inegalabil. Ne-a părăsit mult prea devreme, dar lasă în urmă o moștenire fără limite și un gol care nu va putea fi umplut vreodată. Odihnește-te în pace, campionule. Nu te vom uita vreodată".
Zlatan Ibrahimovic
”Maradoan nu a murit, el este nemuritor. Dumnezeu a oferit lumii cel mai talentat jucător din istorie. Va trăi veșnic”.
Magic Johnson
”Lumea a pierdut unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din istorie. A fost una dintre marile bucurii ale vieții mele când l-am întâlnit. Odihneș-te-te în pace, prietene”.
Sergio Ramos
”Diego Armando Maradona. Numărul 10, mâna lui Dumnezeu, el Pibe de Oro... fotbal. Mulțumesc, Diego”.
Gabriela Sabatini
”Nu există cuvinte pentru a descrie aceste momente, o tristețe totală. Pentru mine tu vei fi etern. Te ador, pentru totdeauna. Odihnește-te în pace”.
Garbine Muguruza
”Odihnește-te în pace, Diego Maradona”.
UEFA
”Sunt foarte trist să aflu de moartea lui Diego Maradona, unul dintre cei mai mari fotbaliști și o figură iconică. A atins culmile gloriei, un jucător minunat, un geniu cu o carismă aparte”, a afirmat președintele UEFA, Aleksander Ceferin.
Mesut Ozil
”O veste foarte tristă. Unul dintre cei mai buni nr.10 care au jucat vreodată a murit. Ne va fi dor de tine. Odihnește-te în pace”.
Gary Lineker
”Cel mai bun jucător din generația mea, de departe și posibil cel mai bun din toate timpurile. După o viață binecuvântată dar tulburată, se va odihni în sfârșit în mâinile lui Dumnezeu”
Rafael Nadal
"Astăzi lumea sportului în general și a fotbalului în special au rămas cu un gol uriaș. Ne-a părăsit Maradona, unul dintre cei mai mari sportivi din istorie. Ce a făcut el în fotbal va dăinui pe vecie. Sincere condoleanțe familiei sale, lumii fotbalului și întregii Argentine"

Diego Maradona a murit, legenda va rămâne

Rio Ferdinand
”Primul meu erou din fotbal. Puțini oameni au avut un impact asupra unei generații ca acest om. Cel mai mare, cel mai bun, artistul...un adevărat lider.. un CÂȘTIGĂTOR! Unul dintre motivele pentru care am ieșit din casă ca să bat mingea, prefăcându-mă că eram Diego”
Moment de reculegere la meciurile din UEFA Champions League
AC Milan
”Odihnește-te în pace, Diego. Fotbalul îți va fi veșnic recunoscător”, au scris milanezii pe Twitter.
Federația Engleză de Fotbal
”De neuitat. Rămas bun, Diego. O legendă a acestui sport”, au scris englezii, cei care au fost martori probabil la cel mai cunoscut moment din cariera argentinianului, celebra ”mână a lui Dumnezeu” din 1986.
Franco Baresi
”Inima mea plânge, a fost o onoare să joc împotriva ta, ai avut o inimă mare, vei continua să faci magie și să oferi bucurie mereu”, a scris legenda Italiei.
Liverpool
”Un adevărat colos al acestui sport. Odihnește-te în pace, Diego”, au scris cormoranii.
Chelsea
”Un geniu. Un maestru. Unul dintre cei mai mari din istorie. Odihnește-te în pace, Diego”.
Neymar
”O legendă a fotbalului. Odihnește-te în pace”
Francesco Totti
”Tu ai scris istoria fotbalului. Ciao, Diego”
Premier League
Imaginația englezilor a depășit orice limită! Cum s-ar ajunge la un play-off între City și Liverpool
ACUM 20 MINUTE
Premier League
Mbappe, surclasat la un capitol la care excelează! Cine e "regele driblingurilor" în Europa
ACUM 2 ORE