Juventus a ratat calificarea în sferturile UEFA Champions League, în fața lui Lyon. Memphis Depay a deschis scorul după 12 minute, din lovitură de la 11 metri. Bentancur a comis un fault în propriul careu, iar centralul a acordat penalty. Căpitanul francezilor a transformat cu o "scăriță" la care Szczesny a fost spectator.
Tot din penalty a egalat Juventus înainte de pauză. Cristiano Ronaldo a executat impecabil lovitura de pedeapsă, acordată după un henț comis în careu de Depay. Cristiano a reușit "dubla" în minutul 60, când a trimis un șut imparabil în vinclul porții lui Lopes, de la marginea careului.

Lyon, coșmarul lui Cristiano Ronaldo în UCL

Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
Cristiano Ronaldo a ajuns la golul cu numărul 37 în sezonul curent, în toate competițiile, devenind cel mai bun marcator al lui Juventus într-o singură stagiune. În același timp, starul portughez a devenit primul jucător din istoria UEFA Champions League care reușește să înscrie cel puțin 10 goluri pentru 3 cluburi diferite: Manchester United (15), Real Madrid (105) și Juventus (10).
Pentru superstarul portughez al celor de la Juventus, aceasta a fost prima eliminare din faza optimilor după cea din 2010, când Lyon reușea să se califice în sferturile de finală ale competiției în detrimentul lui Real Madrid, grație golului decisiv înscris de Pjanic.
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23
The Emirates FA Cup
Ralf Rangnick a dezvăluit ce se întâmplă cu Cristiano Ronaldo! "A avut probleme în ultimele zile"
11/01/2022 LA 08:31