În vârstă de 22 de ani, Carles Perez a apărut de 12 ori în tricoul Barcelonei în prima parte a campaniei din sezonul competițional 2019-2020, însă a fost lăsat să plece la AS Roma în fereastra de transferuri din iarnă, fără ca oficialii catalani să pună vreo condiție.
Atacantul spaniol este împrumutat la Roma, însă înțelegerea urmează a deveni permanentă la finalul acestui sezon competițional. Fără Luis Suarez și Ousmane Dembele, Barcelona l-a transferat de urgență pe Martin Braithwaite săptămâna trecută, iar Perez a avut câteva cuvinte de spus la adresa oficialilor catalani cu ocazia transferului atacantului danez.
Mă afectează foarte tare această situație. Am visat să joc în prima echipă a Barcelonei și am reușit asta, dar clubul a ales să-mi ia acest privilegiu. Ei vorbesc mult despre echipa de tineret, dar sunt doar vorbe. Nu mă mai concentrez pe asta acum, m-am deconectat. Barcelona e în trecut pentru mine, acum sunt aici și vreau să reușesc cu Roma.
Fotbal
Ansu Fati, OUT de la Barcelona până în aprilie! Verdict dur după meciul cu Athletic Bilbao
ACUM O ORĂ
Perez, care a bifat în total 13 apariții pentru Barcelona, a înscris singurul gol al meciului dintre Roma și Gent în meciul tur din Europa League, joi seara.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
ACUM 2 ORE
Liga
FC Barcelona s-ar putea lovi de un alt caz Dembele! Un jucător de bază a refuzat un nou contract
IERI LA 13:14