Hagi a ajuns la o echipă a Bresciei antrenată de Mircea Lucescu în 1992 și povestește despre acele vremuri: ”Am ajuns în Italia, la Brescia dar apoi am avut ofertă de la Tottenham, echipă care m-ar fi plătit mai mult decât Barcelona. Corioni voia să mă vândă în Anglia, dar nu puteam să întorc spatele idolului meu: Johan Cruyff”.
”M-am dus apoi și am vorbit cu Mircea Lucescu ca să îl conving pe el. M-a ajutat și a vorbit cu Corioni pe care l-a convins să mă vândă până la urmă la Barcelona, chiar dacă ar fi fost mai puțini bani”, a afirmat Hagi.
Hagi a plecat apoi la Galatasaray continuând totuși o perioadă de aur din cariera sa: ”Când am plecat de la Barcelona la Galatasaray mă simțeam atotputernic. În Turcia l-au văzut ăe marele Hagi. Acum mi-aș dori să antrenez o echipă națională și un club mare cu care să am succes european. Filosofia mea este inspirată din La Liga, mai mult de la Barcelona și Ajax, decât de la Real Madrid”.
Fotbal
Rădoi și Chiricheș nu au votat cu Lewandowski! Pe cine au preferat românii la Gala FIFA Best
ACUM 6 MINUTE
https://i.eurosport.com/2020/05/13/2818312.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Newcastle vrea să mai dea o lovitură! Cine e starul de la PSG pe care au pus ochii
ACUM O ORĂ
Fotbal
Agentul lui Benzema a explodat la adresa FIFA după ce francezul a fost "exclus" din echipa ideală
ACUM 2 ORE