Articol scris de Andrei Bobeică
Cristina Neagu a fost cea mai bună jucătoare a lui CSM și a marcat 13 goluri în această seară.
Cupa Mondială FIFA
Camerun și Serbia au încheiat la egalitate una dintre cele mai spectaculoase partide din Qatar
ACUM 25 MINUTE
"Cred că am demonstrat și acum două săptămâni că ne-am pregătit foarte bine împotriva lor. În campionat, deși am fost foarte puține jucătoare, am jucat foarte bine și am câștigat.
Astăzi cred că am jucat la superlativ, de la prima jucătoare la ultima, am pregătit meciul foarte bine și cred că diferența de scor reflectă diferența între noi și Vâlcea în acest moment.
Cred că au fost câteva faze de apărare la rând în care am luat mingea și am dat câteva goluri mai rapide. La un moment dat m-am uitat pe tabelă și am văzut că avem 3 goluri și am zis: wow! Parcă nu îmi dădusem seama de unde.
După aceea, încrederea noastră a crescut foarte mult și am început să ne apărăm foarte bine. Când ele au rămas libere, Gruba a apărat niște mingi foarte importante și noi am înscris foarte ușor, am făcut o diferență mare de scor", a spus Cristina Neagu după meciul cu Vâlcea.

Revanșă luată de CSM în fața rivalei

"Vâlcea a fost mereu foarte încrezătoare împotriva noastră, aș spune chiar un pic arogantă în unele dintre confruntări. Noi am venit să câștigăm, am vrut să rezolvăm calificarea din primul meci. Dar există returul și trebuie să îl tratăm cu seriozitate pentru că se poate întâmpla orice.
Fetele au avut o atitudine senzațională, am arătat că în acest mod putem să luptăm împotriva oricărei echipe. Noi ne dorim să ajungem în Final Four. Eu încerc să îmi fac datoria, dar unitatea de echipă și atitudinea au făcut diferența", a mai adăugat Cristina Neagu.

Cristina Neagu, amintiri plăcute la Vâlcea

"Perioada Oltchim va rămâne mereu în sufletul meu, a fost poate cea mai bună din istoria clubului Oltchim. Am rămas prietenă cu unii dintre fani, oamenii sunt cunoscători de handbal. Am jucat aici și finala Champions League în 2020 și echipa asta va rămâne în sufletul meu", a spus MVP-ul meciului din această seară.

Victorie fără mari emoții pentru CSM București cu Râmnicu Vâlcea

CSM București a intrat la pauză cu un avantaj de un gol în fața celor de la SCM Râmnicu Vâlcea, în urma unei reprize în care cele 2 formații s-au perindat la conducere. Vâlcencele au început mai bine și au avut și 2 goluri avans, dar CSM a revenit și pe finalul primei părți a preluat conducerea. Cristina Neagu de la CSM (6 goluri) și Cristina Florică de la Vâlcea (5 goluri) au fost cele mai bune marcatoare în prima parte.
În repriza secundă, CSM și-a mărit avansul și avea 5 goluri în plus cu un sfert de oră înainte de final. Vâlcencele au încercat să revină, dar experineța mai mare a echipei lui Adi Vasile și-a spus cuvântul și diferența pe tabelă a continuat să crească. CSM s-a impus în final cu 33-24 și calificarea în sferturile de finală a devenit o formalitate.
Așadar, cu o Cristina Neagu în mare formă, CSM a tranșat partida în partea secundă și numai o minune mai poate schimba soarta calificării. Neagu a fost cea mai bună marcatoare a formației din capitală, cu 13 goluri.
Fotbal
Messi, convins de Inter Miami și cu doi foști coechipieri de la Barcelona. Dream Team pentru Beckham
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Thibaut Courtois, extrem de nervos după înfrângerea cu Maroc. A lovit cu pumnul într-un geam
ACUM O ORĂ