Fotbal

"Mă voi lupta pentru locul meu" Răzvan Marin este convins că va mai avea șanse să joace la Ajax

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Răzvan Marin

Credit imagine: Eurosport

DeIon Alexandru
03/01/2020 la 10:52

Răzvan Marin a jucat puțin la Ajax de la transferul de 12 milioane din vara trecută, dar e convins că va reuși să se impună. Antrenorul îl încurajează să rămână!

Răzvan Marin a ajuns la Ajax Amsterdam în vara anului 2019, dar nu a avut o primă jumătate de sezon așa cum ar fi dorit. Mijlocașul român în vârstă de 23 de ani a evoluat doar în 15 meciuri la campioana Olandei, dintre care 10 în campionat, patru în Liga Campionilor și unul în Cupa Olandei.

Fotbal

Răzvan Marin prinde un super-transfer! Românul, dorit de un alt club uriaș din Europa

31/05/2020 LA 10:35

Fostul jucător al echipei din Belgia Standard Liege a precizat pentru Gazeta Sporturilor că nu are de gând să plece de la Ajax Amsterdam.

Am vorbit cu antrenorul de vreo două-trei ori, nu prea mi-a spus nimic concret. Voiam să știu ce se întâmplă, pentru că au fost vreo 5-6 meciuri în care nu jucasem deloc. Mi-a spus să rămân pozitiv, că mă antrenez foarte bine, că o să îmi vină șansa, să am răbdare. E greu să stai pe bancă, dar nici nu trebuie să iei decizii pripite în astfel de momente. Am vorbit deja cu Pietro Chiodi, agentul meu. I-am zis așa: «Măi Pietro, trebuie să vorbim cu ei, să spună dacă au nevoie de mine sau nu. Mai ales că vin meciuri importante pentru echipa națională». Deocamdată nu am luat în calcul să plec sau să evoluez în altă parte sub formă de împrumut. Dar poate că vin ei la mine și îmi spun că nu mai au nevoie de mine, cine știe?

În sezonul trecut, Răzvan Marin a fost jucător de bază la Standard Liege, unde a marcat 10 goluri în 47 de meciuri din postura de mijlocaș central.

Fotbal

Ajax i-a găsit echipă lui Răzvan Marin! Este cheia unui transfer de 20 de milioane

02/05/2020 LA 11:36
Fotbal

Ajax a decis noua destinație a lui Răzvan Marin! Olandezii îl împrumută, cu opțiune de cumpărare

28/03/2020 LA 11:18
Subiecte asemănătoare
FotbalAjaxRazvan Marin
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol