”Din 2006 și până azi, în fiecare an, suporterii mă sună și mă invită în România, vor să sărbătorim împreună. Cel puțin în primii șase, șapte ani, am fost asaltat cu telefoane, mesaje pe Instagram, după ce a mai trecut timpul s-au mai rărit, însă primesc și acum mesaje și telefoane”, a declarat italianul pentru Playsport.
”A fost o seară fantastică. Așa, la bătrânețe, o să am ce povesti. Un meci pe care mulți fotbaliști ar vrea să-l trăiască, o partidă foarte dificilă, intensă, care ne-a purtat prin toate stările. Așa e fotbalul, frumos”, a povestit el.
”Eram conduși cu trei goluri, 2-0 pe tabelă, plus golul celor de la Steaua din tur, iar Steve McClaren (n.r. antrenorul lui Middlesbrough) m-a trimis la încălzire, mi-a spus că intru în cinci minute. Înainte de schimbare, nu îmi amintesc exact, dar știu că mi-a zis simplu: „Massimo, tu trebuie să dai un gol!”. Aceasta a fost indicația tactică primită. Și asta am făcut! După meci, nu o să uit niciodată, Jimmy Floyd Hasselbaink mi-a promis că nu o să mă uite și o să mă iubească toată viața. Anii au trecut și, sincer, nu prea am mai ținut legătura cu foștii colegi”, a continuat italianul.
Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
ACUM 10 MINUTE

Massimo Maccarone este membru DDB

”Sunt membru DDB de anul trecut. Știu că echipa trece printr-o situație grea, iar suporterii se implică pentru ca Dinamo să nu moară. Le e greu, de fapt ne e greu, că sunt și eu cu ei, însă trebuie să facă tot ce le stă în putință, această luptă a fanilor trebuie să le întărească psihicul jucătorilor, să facă tot ce le stă în putință să salveze echipa, să se gândească la faptul că, în fotbal totul e posibil, iar noi, în acea primăvară de 2006 suntem exemplul perfect.
Trebuie să crezi! Sper din suflet să reușească. Am fost impresionat de miile de mesaje pe care le-am primit de mulțumire, de invitațiile pe care le-am primit să vin în România, lucru care m-a bucurat, m-a impresionat și m-a onorat.
În momentul în care m-au sunat și mi-au povestit prin ce probleme trec, nu am putut să rămân indiferent, chiar dacă am o contibuție mică, poate de 1%. Mă bucur că pot să pun și eu umărul la salvarea acestei echipe. Dinamoviștii m-au impresionat prin tot ce mi-au transmis, dragostea lor și, astfel, așa cum ei mi-au provocat o bucurie, sunt fericit că am putut să le întorc gestul”, a afirmat italianul, cel care este membru DDB încă de anul trecut și are o relație apropiată cu fanii lui Dinamo.
Premier League
Două cluburi tari au pus ochii pe Bukayo Saka! Unde e dorit și cât vrea Arsenal în schimbul lui
ACUM O ORĂ
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 2 ORE