În perioada 20-22 martie, acțiunea din Cupa Angliei revine pe Eurosport 1 și Eurosport Player. Acolo vom putea urmări cele mai interesante dueluri. Cel mai interesant dintre dueluri se anunță a fi Leicester City – Chelsea. Tottenham ar fi putut întâlni Manchester United (dacă echipa lui Solskjaer trece de Derby County), însă echipa lui Mourinho a ratat calificarea în sferturile de finală în fața lui Norwich City.
Astfel, Sheffield United va întâlni Arsenal în sferturile de finală ale Cupei Angliei și Newcastle United va da piept cu Manchester City, care a trecut în optimi la limită de Sheffield Wednesday. Noriwch City se va duela pentru un loc în semifinale cu echipa care se va impune în meciul dintre Derby County și Manchester United. În final, Leicester City și Chelsea vor oferi duelul de foc din sferturile de finală.
Romanian Liga I
Dinamo, urmărită de ghinion! Nocturna stadionului a cedat la meciul cu Botoșani! Meciul s-a reluat
ACUM 23 MINUTE
Premier League și Cupa Angliei sunt transmise în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunile Premier League Show și FA Cup Show, produse de către Eurosport România, au loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League și Cupa Angliei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Tottenham - Chelsea 0-2. Kante dublează avantajul oaspeților pe terenul lui Spurs
ACUM 25 MINUTE
Fotbal
Tottenham - Chelsea 0-1. Thiago Silva deschide scorul pe terenul lui Spurs
ACUM 32 MINUTE