În perioada 20-22 martie, acțiunea din Cupa Angliei revine pe Eurosport 1 și Eurosport Player. Acolo vom putea urmări cele mai interesante dueluri. Cel mai interesant dintre dueluri se anunță a fi Leicester City – Chelsea. Tottenham ar fi putut întâlni Manchester United (dacă echipa lui Solskjaer trece de Derby County), însă echipa lui Mourinho a ratat calificarea în sferturile de finală în fața lui Norwich City.
Astfel, Sheffield United va întâlni Arsenal în sferturile de finală ale Cupei Angliei și Newcastle United va da piept cu Manchester City, care a trecut în optimi la limită de Sheffield Wednesday. Noriwch City se va duela pentru un loc în semifinale cu echipa care se va impune în meciul dintre Derby County și Manchester United. În final, Leicester City și Chelsea vor oferi duelul de foc din sferturile de finală.
Liga
Real Madrid, în doliu! Legendarul Paco Gento s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
ACUM 19 MINUTE
Premier League și Cupa Angliei sunt transmise în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunile Premier League Show și FA Cup Show, produse de către Eurosport România, au loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League și Cupa Angliei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Constantin Budescu va semna cu Sepsi Sântu Gheorghe până în vară! Ce salariu va avea mijlocașul
ACUM O ORĂ
Liga
Un fost jucător al Barcelonei, declarații sincere: "Nu-mi păsa că eram rezervă! Am devenit milionar"
ACUM 3 ORE