Portarul Daniel Batz a fost eroul lui Saarbrucken după ce a salvat cinci penalty-uri, unul în timpul regulamentar și alte patru la cele decisive după meci. Astfel, echipa a obținut o calificare istorică, marcată cu celebrări intense ale fanilro gazdă. Mijlocașul Tobias Janicke a deschis scorul pentru Saarbrucken în minutul 31 cu o finalizare perfectă înainte ca Mathias Jorgensen să egaleze cu o lovitură de cap în prelungiri după ce Batz a apărat un penalty al lui Rouwen Hennings. A fost nevoie de 10 serii de lovituri de la 11 metri
Așadar pentru prima oară în istoria Cupei Germaniei, o echipă din liga a patra - nivel de amatori - ajunge în semifinalele competiției. Au mai fost aproape Magdeburg (2001) și Holstein Kiel (2012). Saarbrucken este lider în Regionalliga Sudwest.
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
ACUM 25 MINUTE
"Doar am încercat să scot tot ceea ce mi s-a tras la poartă şi cred că m-am descurcat destul de bine. Sincer, nu pot să îmi amintesc de un meci mai bun făcut în carieră. Nu îmi vine să cred că noi, din divizia a patra, suntem în primele patru din Cupă! Superlativele mă copleşesc", a declarat Batz după meci.
Fortuna Dusseldorf a fost a doua echipă eliminată de Saarbrucken din Bundesliga, după FC Koln. Astfel, echipa din liga a patra se va întâlni cu Bayern Munchen în semifinalele competiției.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Messi, mină de aur pentru PSG. E aproape neverosimil cât a câștigat clubul într-o lună
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Cum l-au convins dinamoviștii pe Deian Sorescu să rămână la echipă! Ce sumă de bani a încasat
ACUM O ORĂ