Portarul Daniel Batz a fost eroul lui Saarbrucken după ce a salvat cinci penalty-uri, unul în timpul regulamentar și alte patru la cele decisive după meci. Astfel, echipa a obținut o calificare istorică, marcată cu celebrări intense ale fanilro gazdă. Mijlocașul Tobias Janicke a deschis scorul pentru Saarbrucken în minutul 31 cu o finalizare perfectă înainte ca Mathias Jorgensen să egaleze cu o lovitură de cap în prelungiri după ce Batz a apărat un penalty al lui Rouwen Hennings. A fost nevoie de 10 serii de lovituri de la 11 metri
Așadar pentru prima oară în istoria Cupei Germaniei, o echipă din liga a patra - nivel de amatori - ajunge în semifinalele competiției. Au mai fost aproape Magdeburg (2001) și Holstein Kiel (2012). Saarbrucken este lider în Regionalliga Sudwest.
World Cup Qualification CONMEBOL
Imagini groaznice în Ecuador-Brazilia! Cunha, făcut KO de o intrare criminală a portarului advers
ACUM 7 ORE
"Doar am încercat să scot tot ceea ce mi s-a tras la poartă şi cred că m-am descurcat destul de bine. Sincer, nu pot să îmi amintesc de un meci mai bun făcut în carieră. Nu îmi vine să cred că noi, din divizia a patra, suntem în primele patru din Cupă! Superlativele mă copleşesc", a declarat Batz după meci.
Fortuna Dusseldorf a fost a doua echipă eliminată de Saarbrucken din Bundesliga, după FC Koln. Astfel, echipa din liga a patra se va întâlni cu Bayern Munchen în semifinalele competiției.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 8 ORE
Bundesliga
Ce atacant din Premier League urmărește cu atenție Erling Haaland? "E cel mai bun din lume la asta"
ACUM 10 ORE