Leo Messi a părăsit Barcelona după mai bine de 20 de ani și este noul jucător al lui PSG. Messi a însemnat enorm pentru clubul catalan și este cel mai important jucător din istoria clubului.
672 de goluri a înscris superstarul argentinian pentru Barcelona! Fiind fotbalistul care a înscris cele mai multe goluri pentru un singur club, dintre cele 5 campionate cele mai puternice din Europa. Mai mult, a lăsat în spate zeci de recorduri care cu greu vor fi egalate de alți fotbaliști.
Debutul la Barcelona l-a făcut alături de magicianul Ronaldinho, care i-a fost mentor la începutul carierei.
Fotbal
L'Equipe a anunțat care este salariul real pe care Messi îl va câștiga la PSG
ACUM 20 ORE
PSG a fost clubul la care legendarul brazilian și-a făcut cunoscut numele pentru prima oară în fotbalul mondial, iar de acolo a fost transferat la Barcelona în 2003. Acum, Messi s-a transferat de la Barcelona la PSG și va purta numărul 30, cel cu care a debutat în fotbal alături de Ronaldinho.
Ronaldinho a ținut să publice un mesaj pentru Leo Messi, fostul său coleg de la Barcelona, și să-și exprimele sentimentele vizavi de această mutare istorică.
"Este o mare bucurie să știi că ai jucat la aceste două cluburi și acum să-mi văd prietenul purtând acest tricou. Sper să ai multe momente de bucurie, Leo! De asemenea, sunt foarte fericit să-l văd și pe prietenul meu Sergio Ramos în echipă. Simt miros de Champions League, hahaha!", a scris brazilianul pe Twitter.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199142.png

"CUM TE VEI SIMȚI DACĂ VEI JUCA ÎMPOTRIVA BARCELONEI?" CE A RĂSPUNS MESSI

În cadrul conferinței de presă de la Parc des Princes, fostul jucător al Barcelonei a vorbit despre cum se va simți în cazul în care va trebui să joace împotriva fostei sale echipe.
"Înainte să plec și să nu știu unde voi ajunge, le-am spus fanilor că mereu le voi fi recunoscător. Au fost mulți ani. Știam că voi veni la o echipă puternică și că mă voi lupta pentru Champions League. Știu și ei asta. Vreau să îmi ating în continuare țelurile. Nu am avut niciun dubiu că PSG vrea să devină din ce în ce mai mare.
Nu știu dacă ne vom întâlni vreodată (n.r. cu Barcelona). Sper că vor fi spectatori când se va întâmpla lucrul acesta. Pe de altă parte, va fi foarte ciudat să joc acasă în alt tricou. E fotbal, orice se poate întâmpla, vom vedea", a răspuns fostul decar de pe Camp Nou.
Messi a cucerit nu mai puțin de 35 de trofee în tricoul blaugrana.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
IERI LA 15:40
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
IERI LA 11:57