Rămas liber de contract după despărţirea de Umm Salal, atacantul de bandă dreaptă Mahmoud Al-Mawas a primit o şansă din Liga 1, acolo unde FC Botoşani i-a oferit un contract valabil până la finalul sezonului, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un an.
Această mutare a trecut neobservată în presa sportivă din România, însă sirienii sunt extrem de mândri că unul din idolii lor a făcut pasul către un club din Europa. Ca atare, o postare banală pe pagina de Facebook a formaţiei din Moldova, cu o galerie foto de la partida FC Botoșani U19 - Academica Clinceni U19 a strâns un număr record de likeuri şi comentarii.
Fotbal
Everton a revenit de la 0-2 cu Palace și s-a salvat de la retrogradare! Rezumatul unui meci fabulos
ACUM O ORĂ
Peste 90% din reacţii aparţin fanilor lui Mahmoud Al-Mawas, care salută noua provocare din cariera acestuia şi îi urează mult succes la echipa din Liga 1.
În vârstă de 27 de ani, Mahmoud Al-Mawas e unul dintre cei mai iubiţi jucători sirieni. El a strâns, din 2012, când a debutat pentru naţionala ţării sale, 66 de selecţii şi a marcat 10 goluri.
Produs al clubului Al-Karamah, atacantul de bandă a mai jucat la Al Riffa, Al Arabi, Al Faisaly şi Al Muharraq.
Un fapt inedit e că, de fiecare dată când a marcat pentru naţionala Siriei, aceasta nu a pierdut (8 victorii şi două egaluri). Poate şi din această cauză noul jucător e atât de iubit, fiind considerat un talisman.
Fotbal
Imagini fenomenale pe Goodison Park! Fanii lui Everton sărbătoresc pe teren evitarea retrogradării
ACUM O ORĂ
Fotbal
Uluitor! Calvert Lewin a făcut 3-2 pentru Everton contra lui Palace, iar fanii au invadat terenul
ACUM O ORĂ