Finala Europa League din sezonul 2021/2022 va avea loc la Budapesta pe noua Puskas Arena. Stadionul inaugurat în luna noiembrie a anului trecut poate să găzduiască până la 65.000 de fani, așa cum s-a întâmplat la partida amicală pierdută de Ungaria în noiembrie contra Uruguay-ului.
Arena poartă numele fostului mare atacant al naționalei Ungariei și al celor de la Real Madrid și este una dintre cele care va fi folosită la Euro 2020 din această vară. Tot pe această arenă va avea loc și finala play-off-ului din Liga Națiunilor în care poate ajunge România, dacă trece de Islanda.
Ferenc Puskas Arena a fost construită pe locul unde s-a aflat Nepstadion, cea care a fost arenă pe care naționala Ungariei a disputat partide încă din 1953, dar pe care au avut și loc concerte ale unor staruri precum Queen, U2, Rolling Stones sau Michael Jackson.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM O ORĂ
Deși este prima finală majoră din fotbalul masculin care se va disputa la Budapesta, capitala Ungariei a găzduit pe stadionul celor de la Ferencvaros în sezonul 2018/2019 finala UEFA Champions League la feminin, câștigată de Lyon cu 4-1 în fața Barcelonei.
De asemenea, au fost anunțate locațiile pentru Supercupa Europei în 2022 și 2023: la Helsinki, respectiv Kazan.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 2 ORE