În 2014, la doar 17 ani, Patrick Petre își făcea debutul la Dinamo și impresiona pe toți cu tupeul său. Puștiul avea atitudine atât pe teren, cât și în fața camerelor TV, și părea să îi calce pe urmele tatălui său, Florentin Petre, o adevărată legendă în Ștefan cel Mare.

Patrick Petre și pariul numit "Liga 3"

Doar că problemele mari din viața extra-sportivă au făcut ca Petre jr să se rateze. Astfel, 8 ani mai târziu, un puști care se anunța o mare speranță a ajuns să semneze cu o formație de Liga a 3-a, SCM Ceahlăul. La echipa din Piatra Neamț antrenor e chiar tatăl său, Florentin, care speră să îi poată pune cariera pe traiectul normal. Evident, la acest nivel Patrick ar trebui să se facă remarcat, astfel încât de anul viitor să fie iar o soluție pentru o formație de Liga 1 sau pentru un club din străinătate.
Liga Campionilor UEFA
Lucescu, performanță uriașă! Dinamo Kiev, la un pas de grupele UCL! Tabloul complet al play-off-ului
ACUM 5 ORE
"Bun venit, Patrick Petre! Patrick Petre are 25 de ani și a ales să vină să joace sub comanda tatălui său, Florentin, la CSM Ceahlăul, asta deși în această vară a bifat o promovare în Liga 2 alături de CS Minaur Baia Mare.
De fapt de promovare în Liga 2 s-au bucurat Patrick și Florentin și-n 2021, când au reușit să pună umărul la ascensiunea echipei Dacia Unirea Brăila în eșalonul secund în dauna echipei Oțelul Galați. Originar din București, mijlocașul a făcut junioratul la Dinamo, club pentru care a jucat și-n Liga 1.
A mai îmbrăcat apoi tricourile echipelor Sepsi Sfântu Gheorghe, Politehnica Iași, Farul Constanța, Dacia Unirea Brăila și CS Minaur Baia Mare. De asemenea, Patrick Petre are și meciuri pentru naționalele U17 și U19 ale României. Contractul lui Petre cu CSM Ceahlăul este pentru sezonul 2022-2023", se arată în comunicatul oficial al celor de la CSM Ceahlăul.
Fără a impresiona la nivel de Liga 1, deși a avut numeroase șanse, Patrick Petre părea în 2020 că a trecut peste perioada agitată din carieră. A făcut un sezon excelent la Dacia Unirea Brăila, care s-a tradus în 14 goluri în 24 de partide. Acum, la Piatra Neamț, mijlocașul de bandă speră să repete acele evoluții și să le arate tuturor că nu e un fotbalist care să trăiască exclusiv în umbare tatălui său, marele Florentin Petre.
Premier League
Timo Werner, mesaj emoționant după despărțirea de Chelsea! Marea dorință a germanului
ACUM 6 ORE
Romanian Liga 2
Steaua, doar un egal cu Metaloglobus! Suporterii, mesaj împotriva conducerii
ACUM 7 ORE