Julian Nagelsmann, ajuns în această vară la Bayern Munchen, vine cu o propunere interesantă legată de folosirea tehnologiei în fotbal. După introducerea VAR, antrenorul german vrea să împrumute o idee din fotbalul american, aceea de a comunica cu jucătorii în timpul partidelor, cu ajutorul unei căști.
Potrivit celor de la Bavarian Football, Julian Nagelsmann s-a întâlnit cu antrenorul echipei Kansas City Chiefs, Andy Reid, discutând cu acesta despre tehnologia avansată de care se folosește NFL în fotbalul american, fiind de părere că acest lucru se poate transpune și în fotbal.
Liga Națiunilor UEFA
Danemarca a învins Franța, dar nu a câștigat grupa! Insulele Feroe au produs surpriza serii
ACUM 3 ORE

Nagelsmann: "Avem posibilitatea să modernizăm fotbalul"

"Pe scurt, quarterback-ul aude ce spune antrenorul pe teren. Cred că uneori ratăm anumite oportunități în anumite zone ale fotbalului, dar avem oportunitatea de a moderniza sportul nostru pe viitor.
Avem nevoie cu siguranță de așa ceva în fotbal, ideal ar fi să poată și jucătorul să comunice înapoi cu jucătorul. Trebuie să fim deschizători de drumuri și să spunem că vrem asta. Vrem ceva în tricouri astfel încât jucătorii și antrenorii să poată comunica în timpul meciurilor", a declarat Julian Nagelsmann.
Rămâne de văzut cum va fi primită de lumea fotbalului această propunere făcută de antrenorul celor de la Bayern Munchen, ținând cont de faptul există diferențe majore între fotbal și fotbalul american, sportul de peste ocean fiind mult mai fragmentat, antrenorul având mult mai multe oportunități de a comunica cu jucătorii în timpul unui meci decât într-un meci de fotbal, în cazul în care s-ar implementa această tehnologie.
Până atunci, Bayern Munchen va juca astăzi în etapa a cincea din Bundesliga, atunci unde va primi vizita celor de la Bochum. Echipa lui Julian Nagelsmann vine după o victorie în UEFA Champions League pe Camp Nou, acolo unde nu i-a lăsat vreo șansă Barcelonei, câștigând cu 0-3 partida din Spania.
Premier League continuă în acest weekend la Eurosport.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Romanian Liga I
Fotbalistul care a refuzat cele mai tari 3 echipe din Superligă, alegând să rămână în Grecia
ACUM 4 ORE
Fotbal
Situație stranie la amicalul dintre Franța U18 și Polonia U18. Partida s-a oprit în minutul 77
ACUM 5 ORE