Activitățile superstarurilor din cele mai tari ligi diferă de la caz la caz. Spre exemplu, Romelu Lukaku petrece timpul cu folos, atunci când nu este pe banda de alergat sau când nu ridică greutăți. Recent, belgianul a început cursurile de antrenorat online, alături de colegii săi de la națională Kevin de Bruyne și Axel Witsel, susține The Telegraph.
Sezonul curent din Serie A a fost suspendat cel puțin până în luna mai, dar perioada de pauză s-ar putea prelungi și mai mult, în funcție de cum va evolua situația din Italia, considerată cea mai afectată țară din Europa. La fel, De Bruyne și Witsel vor avea de așteptat cel puțin o lună până când se vor putea gândi la revenirea pe gazon, în Premier League, respectiv Bundesliga. În condițiile date, cei 3 s-au înscris la cursurile de licențiere UEFA, pentru a obține licența "A" și "B".
Lukaku a fost unul dintre jucătorii străini cărora le-a fost permisă revenirea în țara natală pentru a sta alături de familie în auto-izolare la domiciliu. Ashley Young, Victor Moses și Christian Eriksen sunt ceilalți fotbaliști care au părăsit Italia, susține Corriere dello Sport.
Fotbal
Golul marcat de Rashford în ultimul minut al duelului cu West Ham! Reușita, extrem de controversată
ACUM 22 MINUTE
Toți jucătorii lui Inter se află în carantină încă din ziua în care Daniele Rugani, jucătorul lui Juventus, a fost testat pozitiv cu Covid-19, la puțin timp după derby-ul din Serie A, de pe 8 martie.

Când se pot relua campionatele

Dacă răspândirea virusului va fi oprită până de Paște, atunci jucătorii își pot relua antrenamentele, iar în două săptămâni se va putea juca. Pentru a termina sezonul la finalul lui iunie, Serie A s-ar putea relua pe 9 mai. Este scenariul cel mai fericit.
Dacă nu se va putea relua campionatul, italienii iau în calcul înghețarea clasamentului, fără a fi desemnată o campioană și fără retrogradări. Echipele își păstrează locul din clasament și vor merge de pe acest loc în cupele europene, în toamnă. Ca și în Premier League, Serie A ar primi primele două clasate din liga a doua și în sezonul 2021-2022 s-ar juca un campionat cu 22 de echipe. Acesta este scenariul care încă se speră că va fi evitat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Jamie Carragher a dezvăluit mesajul inedit pe care i l-a trimis Messi: "M-a făcut măgar"
ACUM 43 MINUTE
Fotbal
Edi Iordănescu a ajuns la sediul FRF! În această seară ar putea fi numit selecționerul României
ACUM 2 ORE