Erling Haaland este la mare căutare printre marile cluburile ale Europei, iar plecarea sa în vară de la Dortmund este aproape sigură.

Haaland, în război cu Haaland?

Mino Raiola asigură că nu există niciun război între Erling Haaland și Borussia Dortmund, dar nu este de acord cu dorința lor de a nu-l vinde în această vară.
Bundesliga
Un jucător important pleacă de la Bayern! Clubul confirmă despărțirea după 5 sezoane
ACUM 4 MINUTE
"Pot să confirm că am fost la Dortmund pentru discuții. Michale Zorc (directorul sportiv al lui Dormtund) mi-a spus clar că nu vor să-l vândă pe Haaland în această vară. Le respect dorința, dar nu înseamnă că sunt de acord. Borussia a fost clară în ceea ce vrea, suntem ok cu asta. Nu este niciun război între noi si Dormtund, absolut, nu", a spus Raiola pentru Sport.

Haaland vrea la Real Madrid

Mai multe cluburi din Premier League, dar și cele 2 forțe ale Spaniei, Real Madrid și Barcelona, au început deja o adevărată cursă de la distanță pentru obținerea semnăturii atacantului care face furori în Bundesliga și în Champions League.
Ofertele financiare vor fi extrem de importante, dar jurnaliștii de la Marca sunt convinși că Haaland va alege cu sufletul, iar Real Madrid este viitoarea sa destinație. Chiar dacă oferta Realului nu se va ridica la nivelul celei de la Manchester City sau Chelsea de exemplu, grandoarea unui club ca Real Madrid îl va atarge mai mult pe norvegian. În plus, madrilenii mizează pe faptul că jucătorul este conștient că și-ar putea rotunji mult mai mult veniturile din publicitate dacă ar juca în tricoul "los blancos".
Premier League
Aubameyang, ignorat de Arteta după ce a fost forțat să se întoarcă de la Cupa Africii
ACUM O ORĂ
Fotbal
Ansu Fati, OUT de la Barcelona până în aprilie! Verdict dur după meciul cu Athletic Bilbao
ACUM O ORĂ