Lagerback a spus că Norvegia trebuie să meargă perfect în cele trei meciuri rămase, cu România, Insulele Feroe și Malta. De asemenea, nordicii stau la mâna celorlalte rezultate din grupă.
Trebuie să avem un parcurs curat. Apoi vom avea nevoie de ajutor. Spania trebuie să bată Suedia, dar, mai presus de toate, noi trebuie să învingem România. Eu mereu am fost un optimist, iar șanse există. Sperăm ca Suedia să piardă cu România, în noiembrie | Lagerback, pentru vg.no
Calculele nordicilor, înainte de România-Norvegia
Liga
Real Madrid va câștiga o sumă uriașă de bani din exploatarea noului stadion Santiago Bernabeu
ACUM 27 MINUTE
Jurnaliștii norvegieni au efectut mai multe scenarii prin care echipa lui Lars Lagerback poate obține calificarea la turneul final, de pe locul secund în grupă.
După șapte runde, Norvegia ocupă locul 4 în grupă, cu 10 puncte. În cazul în care vor câștiga cele trei partide rămase, cu România, Insulele Feroe și Malta, nordicii vor încheia cu 19 puncte.
Totuși, echipa lui Lagerback are nevoie să termine peste Suedia și România, câștigătoarea grupei urmând să fie, cel mai probabil, Spania. În prezent, Suedia are 14 puncte. Cu trei puncte obținute contra Insulelor Feroe și cu eșecuri în fața Spaniei și României, suedezii vor termina grupa cu 17 puncte.
De asemenea, în scenariul propus de norvegieni, România va trebui să învingă Suedia, dar să piardă cu Norvegia și Spania, astfel că va termina grupa cu 16 puncte.

Clasamentul grupei României

https://i.eurosport.com/2019/10/12/2695030.png

Au mai rămas de jucat din grupa României

  • 15 octombrie 2019: Feroe – Malta, România – Norvegia, Suedia – Spania (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: Norvegia – Feroe, România – Suedia, Spania – Malta (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Malta – Norvegia, Spania – România, Suedia – Feroe (ora 21:45)
Romanian Liga I
Andrei Ivan poate ajunge într-un campionat de top! Unde este dorit atacantul Craiovei
ACUM O ORĂ
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 3 ORE