Acum în vârstă de 39 de ani, brazilianul Maicon, fostul jucător de la Inter sau AS Roma, revine în Italia pentru a jucat la o formaţie din Serie D. Este vorba despre Sona, o echipă din Serie D, care are pretenții odată cu aducerea lui Maicon, la promovarea în Serie C. Fundaşul dreapta Maicon, câştigător al UEFA Champions League cu Inter în 2010, revine în Italia pentru o nouă provocare.
Brazilianul a jucat ultima dat la Villa Nova Atletico Clube, o echipă din ţara natală. Maicon şi Sona au negociat pentru o perioadă îndelungată de timp, dar iată că așteptarea a meritat, asta pentru că italienii sunt convinsă de faptul că acum transferul "e făcut sută la sută". De asemenea, fiul său, Felipe (15 ani), va juca la juniorii echipei Sona.
Ukrainian Premier League
Mircea Lucescu, victorie obținută în minutul 90+7 cu Dinamo Kiev: "Au fost emoţii puternice!"
ACUM 6 ORE

Maicon, revenire de senzație în fotbalul italian

"Înţelegerea e făcută, dar Maicon va ajunge în Italia peste trei săptămâni!", a spus antrenorul Sonei, Marco Tommasoni, conform football-italia.net. Maicon n-a mai jucat în Italia din 2016, când contractul său cu AS Roma a epxirat. Maicon a câștigat UEFA Champions League cu Inter în 2010, dar și campionatul Italiei de patru ori.
Cele mai multe partide le-a disputat la Inter, 249 la număr, marcând 20 de goluri și oferindu-le colegilor de echipă 51 de pase decisive. Printre cluburile mari cu care a cochetat s-a aflat și Manchester City, pentru care a jucat 13 meciuri.
Eredivisie
Ajax a făcut scorul sezonului în Olanda! "Lăncierii" au avut 8 jucători pe lista marcatorilor
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Vali Crețu a explicat cum a obținut penalty-ul din care a înscris Keșeru: "Am fost mai șmecher"
ACUM 7 ORE