articol de Romeo Ene
Recent, Parma a anunţat că nu se gândeşte să renunţe la jucătorii pe care s-a bazat în acest sezon, astfel Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor evolua în Serie B în sezonul viitor şi vor încerca să pună umărul la revenirea echipei în prima ligă.
Fabio Grosso este favorit să devină noul antrenor al italienilor, campion mondial cu Italia în 2006, conform sportparma.
Liga
Barca, dispusă să-l 'sacrifice' pe unul dintre preferații lui Xavi! Ce sumă vrea Laporta să obțină
ACUM 18 MINUTE

Fabio Grosso, decisiv în finala Mondialului din 2006

D’Aversa mai are un contract cu Parma încă un sezon, dar este greu de crezut că va mai rămâne pe banca italienilor după ce a retrogradat. Noul manager, Javier Ribalta, ar fi început deja să caute un înlocuitor pe banca tehnică, iar Grosso este un prieten de-al său din perioada în care activa la Juventus ca oficial.
Fabio Grosso a marcat penalty-ul decisiv în finala Mondialului din 2006, câştigată de Italia împotriva Franţei, evoluând, printre altele, la Inter sau Lyon. El şi-a încheiat cariera de fotbalist în 2012, în tricoul lui Juventus cu care a cucerit titlul. Ca antrenor, italianul le-a pregătit pe Sion, Bari, Verona şi Brescia, iar acum o antrenează pe Frosinone, locul 10 din Serie B.
Prin urmare, varianta Grosso este una pe placul conducerii Parmei, chiar dacă există foarte mult scepticism față de antrenorul Grosso care, în afară de playoff-ul cu Bari în sezonul 2017-18, nu a câștigat niciodată Serie B, obiectivul declarat al președintelui Krause.
Campionul mondial cu Italia din 2006 este la început în antrenorat, dar el nu este singurul pe lista Parmei, iar o decizie nu se va lua prea curând, ţinând cont că toată lumea se aşteaptă la un nume mai sonor.
Fotbal
Mircea Lucescu, în locul lui Rădoi?! Presa din Ucraina anunță că Dinamo Kiev își caută antrenor
ACUM O ORĂ
Premier League
Planul lui Newcastle, dezvăluit! Suma uriașă pe care o vor cheltui șeicii în perioada de mercato
ACUM 2 ORE