articol de Romeo Ene
Recent, Parma a anunţat că nu se gândeşte să renunţe la jucătorii pe care s-a bazat în acest sezon, astfel Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor evolua în Serie B în sezonul viitor şi vor încerca să pună umărul la revenirea echipei în prima ligă.
Fabio Grosso este favorit să devină noul antrenor al italienilor, campion mondial cu Italia în 2006, conform sportparma.
Cupa Mondială FIFA
Luis Enrique, mulțumit cu remiza dintre Spania & Germania la Cupa Mondială: "Vom fi primii în grupă"
ACUM 7 ORE

Fabio Grosso, decisiv în finala Mondialului din 2006

D’Aversa mai are un contract cu Parma încă un sezon, dar este greu de crezut că va mai rămâne pe banca italienilor după ce a retrogradat. Noul manager, Javier Ribalta, ar fi început deja să caute un înlocuitor pe banca tehnică, iar Grosso este un prieten de-al său din perioada în care activa la Juventus ca oficial.
Fabio Grosso a marcat penalty-ul decisiv în finala Mondialului din 2006, câştigată de Italia împotriva Franţei, evoluând, printre altele, la Inter sau Lyon. El şi-a încheiat cariera de fotbalist în 2012, în tricoul lui Juventus cu care a cucerit titlul. Ca antrenor, italianul le-a pregătit pe Sion, Bari, Verona şi Brescia, iar acum o antrenează pe Frosinone, locul 10 din Serie B.
Prin urmare, varianta Grosso este una pe placul conducerii Parmei, chiar dacă există foarte mult scepticism față de antrenorul Grosso care, în afară de playoff-ul cu Bari în sezonul 2017-18, nu a câștigat niciodată Serie B, obiectivul declarat al președintelui Krause.
Campionul mondial cu Italia din 2006 este la început în antrenorat, dar el nu este singurul pe lista Parmei, iar o decizie nu se va lua prea curând, ţinând cont că toată lumea se aşteaptă la un nume mai sonor.
Cupa Mondială FIFA
"Suntem încă în viață"! Reacțiile din tabăra Germaniei, după remiza contra Spaniei de la Mondial
ACUM 7 ORE
Cupa Mondială FIFA
Spania - Germania 1-1 | Nemții au scos un egal pe final și au în continuare șanse la calificare
ACUM 8 ORE