Articol scris de Romeo Ene
Chiar şi aşa, Adrian Ilie, fostul mare fotbalist, a avut numai cuvinte de laudă pentru cei doi jucători, datorită evoluţiilor pe care le-au avut în tricoul Parmei. Acesta nu vede cu ochi buni retrogradarea echipei la care evoluează cei doi.

Retrogradarea, un pas în spate pentru Man şi Mihăilă

Serie B
Olimpiu Moruțan, un nou gol în Italia! Cum au evoluat românii din Serie B în meciurile de azi
12/11/2022 LA 15:07
"Cobra" este de părere că nivelul mai scăzut din Serie B i-ar putea afecta pe cei doi români şi îşi doreşte ca aceştia să-şi găsească alte echipe sau să rămână la acelaşi nivel din punct de vedere fotbalistic: "Din ce-mi place mie, Valentin Mihăilă are o calitate în plus. Are o viteză şi o forţă-n dribling. El chiar atacă poarta. Îmi mai place Dennis Man că s-a adaptat acolo şi joacă la un alt nivel. Ar fi bine ca ei să rămână la acelaşi nivel. În Italia sau într-un alt campionat puternic. Poate împrumutaţi. Nici ei nu cred că vor să joace în liga a doua. Dar dacă clubul nu vrea să-i dea, vor fi nevoiţi să joace. Să nu scadă nivelul.", a menţionat Adrian Ilie, în cadrul emisiunii PlayMaker., citat de telekomsport.ro.
Valentin Mihăilă a jucat 17 meciuri în tricoul Parmei, a înscris de 4 ori şi a oferit 3 pase decisive. Dennis Man a bifat 14 apariţii, a marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă. Parma a avut un sezon de coșmar, iar retrogradarea în Serie B a adus și despărțirea de antrenorul Roberto D'Aversa.
Oficialii "cruciaților" își doresc revenirea imediată pe prima scenă din Italia și îi vor încredința această misiune unui antrenor foarte tânăr. Este vorba despre Enzo Maresca (41 de ani), care a pregătit în acest sezon echipa U23 a celor de la Manchester City, stând astfel multă vreme în preajma lui Pep Guardiola. Maresca a semnat pe 3 ani cu Parma.
Serie B
Mihăilă, aproape de revenirea pe teren! Care este starea lui Dennis Man. Anunțul presei din Italia
04/11/2022 LA 17:47
Serie B
Campionatul din Europa cu 10 români este cel mai echilibrat din Europa! 3 puncte despart 7 echipe
19/10/2022 LA 11:30