În vârstă de 21 de ani, Kai Havertz este unul dintre cei mai doriţi jucători din fotbalul european în acest moment. În ciuda faptului că Real Madrid se afla pe primul loc în cursa pentru semnătura germanului, interes uriaș a primit și din Premier League, din partea a două cluburi: Manchester United și Chelsea. Aceștia din urmă încearcă să-și construiască o echipă care să se bată la titlu, mai ales după anunțul transferului lui Timo Werner pe Stamford Bridge.
Fostul mijlocaș al Germaniei, Dietmar Hamann, este de părere că Diavolii Roșii nu mai atrag, iar starul lui Bayer Leverkusen ar trebui să meargă la Chelsea și să fie antrenat de Frank Lampard: “United nu mai atrage și are probleme interne uriașe. Dacă un jucător se afla pe radarul lor în trecut, ar fi concretizat imediat mutarea, dar azi nu se mai aplică. Perspectiva este importantă pentru un jucător, dar Manchester nu mai atrage prin asta de ani buni. Pe de altă parte, dacă mă uit la Chelsea, au un antrenor ca Frank Lampard care a făcut o treabă excelentă la club ca jucător – și am sentimentul că ei cresc din nou. Pentru prima dată după mult timp ai o echipă pe care fanii chiar o apreciază. Dacă Timo Werner și Kai Havertz merg acolo, ar fi o poveste entuziamsnată și interesantă”.
Havertz deja a adunat şapte selecţii şi a marcat şi un gol pentru prima reprezentativă a Germaniei. În acest sezon, Kai Havertz a marcat 15 goluri pentru Bayer Leverkusen. Mijlocașul german este cotat la 81 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid - Chelsea, șansa revanșei pentru semifinala de anul trecut. Ancelotti, pe Stamfrd Bridge
18/03/2022 LA 11:40

Premier League revine pe canalele Eurosport

Premier League revine pe Eurosport! Cu doar câteva zile înainte de reluarea campionatului, fanii celui mai spectaculos campionat din lume pot să revadă în acest weekend 4 dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon de până acum! Ziua de sâmbătă începe cu marele derby care a avut loc în luna noiembrie dintre Liverpool și Manchester City pe Anfield! După acest meci, pe Eurosport revine o nouă ediție de Premier League Show! Ziua se va încheia cu cel mai neașteptat meci din această stagiune, cel dintre Southampon și Leicester din octombrie.
Duminică, ziua de Premier League începe și mai devreme cu meciul dintre Wolverhampton și Manchester City, unul care a desființat speranțele la un nou titlu pentru Pep Guardiola. Apoi, o nouă ediție de Premier League Show! În încheierea weekendului plin de fotbal, fanii Premier League pot vedea duelul dintre revelația Sheffield United și Manchester United.

Programul acestui weekend pe Eurosport:

Sâmbătă:
  • 14.00 - Liverpool - Manchester City
  • 15.30 - Premier League Show (LIVE)
  • 16.45 - Southampton - Leicester
Duminică:
  • 13.30 - Wolverhampton - Manchester City
  • 15.00 - Premier League Show (LIVE)
  • 16.00 - Sheffield United - Manchester United

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Fotbal
Tuchel anunță că e gata de măsuri extreme pentru salvarea lui Chelsea: "Credeți-mă că sunt în stare"
13/03/2022 LA 19:08
Premier League
Mutu, "cea mai proastă afacere" a lui Abramovich la Chelsea! Cum arată topul transferurilor ratate
05/03/2022 LA 07:12