Situația titlului din Anglia a fost deja rezolvată însă lupta pentru un loc pe podium e în continuare deschisă. Man. City, Arsenal și Man. United vor să evite locul 4, unul care nu asigură o participare directă în grupele Ligii Campionilor. Dar iată care e situația din ierarhia Premier League, înaintea etapei 37: 1. Chelsea (84 puncte), 2. Man. City (73 puncte), 3. Arsenal (70 puncte, un meci mai puțin), 4. Man. United (68 puncte), 5. Liverpool (62 puncte), 6. Tottenham (58 puncte) ... 18. Hull (34 puncte), 19. Burnley (29 puncte) și 20. QPR (27 puncte). Trebuie menționat că formația antrenată de Arsene Wenger va disputa pe 20 mai restanța de pe teren propriu cu Sunderland.
În aceste condiții, meciul de duminică de pe Old Trafford e hotărâtor în ceea ce privește o posibilă revenire pe podium pentru United. Trupa lui Louis van Gaal mai poate spera să treacă peste Arsenal doar în condițiile unei victorii. Orice alt rezultat îi face pe ”tunari” favoriți nu doar la locul 3 ci și la un posibil loc 2. Totul depinde și de meciul lui City din deplasarea de la Swansea. Deși oaspeții vin după 4 victorii la rând, nu trebuie uitat faptul că în runda trecută Swansea a produs marea surpriză impunându-se cu 1-0 pe Emirates.
Seria transmisiunilor în direct din Premier League începe sâmbătă, latunci când vedem Southampton vs Aston Villa. Meciul începe la 14.45 dar nu trebuie ratată nici avancronica de la 14.30. De aici vom afla ce au spus cei doi tehnicieni înaintea partidei dar și echipele de start. Mergem apoi pe White Hart Lane pentru a urmări disputa dintre Tottenham și Hull. La finalul unui sezon ratat, gazdele fac un ultim efort în încercarea de a trece peste Liverpool. De partea cealaltă, Hull e prima formație sub linia retrogradării și orice punct câștigat poate însemna un nou sezon în Premier League.
Premier League
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 2 MINUTE
Live pe Eurosport din Premier League, etapa 37:
- Southampton vs Aston Villa, sâmbătă de la 14.45
- Tottenham vs Hull City, sâmbătă de la 17.00
- Swansea vs Man. City, duminică de la 15.30
- Man. United vs Arsenal, duminică de la 18.00
Programele Eurosport se văd online pe Eurosport Player.
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Nigeria și Egipt, la braț în faza eliminatorie! Se știu deja trei meciuri din optimi
ACUM 12 MINUTE