Campioana ultimilor 2 ani din Premier League, Manchester City, a anunțat pe site-ul oficial că a ajuns la un acord pentru a-l transfera pe tânărul fundaș brazilian, Yan Couto. Vestea a fost publicată pe site-ul oficial de cei de la City în dimineața zilei în care a câștigat Cupa Ligii Angliei, însă anunțul a fost trecut cu vederea, nefiind publicat de City pe rețelele de socializare.
Couto va ajunge în vară la City de la Coritiba. Fundașul de 17 ani va semna un contract pe 5 ani cu cei de la Manchester City, club care l-a dorit și în iarna trecută. Cei de la City au preferat să nu se grăbească, considerându-se că acesta nu va avea un impact imediat asupra primei echipe a lui Pep Guardiola.
Fundaș dreapta de meserie, Couto a atras atenția după ce a avut evoluții exccelent la naționala U17 a Braziliei la Cupa Mondială la acest nivel de vârstă. La acel turneu, Couto a creat mai multe ocazii de gol decât orice alt fundaș prezent.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
24/05/2022 LA 21:31
Couto nu a debutat la echipa mare a celor de la Coritiba, însă are 13 selecții pentru naționala U17 a Braziliei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47