Manchester City începe această etapă din postura liderului în Premier League. Formația antrenată de Manuel Pellegrini nu doar că a adunat maxim de puncte dar a realizat acest lucru fără să primească vreun gol. Totul a început cu un dublu 3-0 (cu WBA și Chelsea) pentru a continua cu două meciuri de 2-0 (la Everton și cu Watford) și apoi la final venind un 1-0 pe terenul lui Palace. Trendul descendent a prins contur chiar marți seara, atunci când City a pierdut pe teren propriu în Liga Campionilor cu Juventus.
A fost un semnal de alarmă de care ”cetățenii” trebuie să țină serios seama, mai ales dacă vedem parcursul adversarilor de sâmbătă. Astfel, West Ham a deschis sezonul cu un uimitor 2-0 în deplasarea de la Arsenal. Au urmat înfrângerile cu Leicester și Bournemouth pentru a consemna apoi alte rezultate pozitive: 3-0 pe Anfield cu Liverpool și 2-0 acasă cu Newcastle. E de urmărit așadar ce poate realiza echipa lui Slaven Bilic pe Etihad, după succesele cu Arsenal și Liverpool. Până atunci, West Ham stă pe un binemeritat loc 5, peste formații cu pretenții uriașe precum Tottenham, Liverpool sau Chelsea.
Live din Premier League pe Eurosport, etapa 6:
Fotbal
Leeds United s-a îndepărtat de zona fierbinte în Premier League cu un succes uriaș la West Ham
ACUM 8 ORE
- Chelsea vs Arsenal, sâmbătă de la 14.45
- Swansea vs Everton, sâmbătă de la 17.00
- Man. City vs West Ham, sâmbătă de la 19.30
- Liverpool vs Norwich, duminică de la 18.00
Avancronica fiecărui meci începe cu 15 minute mai devreme. Partidele pot fi urmărite în direct online pe Eurosport Player.
Spanish Supercopa
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după finala cu Athletic Bilbao. Courtois, paradă uriașă
ACUM 9 ORE
Fotbal
Premier League | Gol fantastic reușit de Ward-Prowse în Wolves - Southampton 3-1
ACUM 11 ORE