Liderii de la Chelsea s-au împotmolit pe teren propriu în etapa din weekend, pierzând surprinzător împotriva celor de la Crystal Palace, 1-2, și au ridicat mici semne de întrebare în ceea ce privește abilitatea lor de a cuceri titlul de care sunt atât de aproape. Avansul echipei lui Antonio Conte a scăzut la 7 puncte, iar Tottenham Hotspur se află într-o formă ideală în urma liderilor.
Remiza dintre Arsenal și Manchester City, 2-2, nu a ajutat pe niciuna dintre echipe la prima vedere, City având la rândul ei șansa de a se apropia de Chelsea și de a deveni un pion important în urmărirea ei. „Cetățenii” vor mai avea o ocazie de a o face în etapa intermediară desfășurată în acest mijloc de săptămână, când vor juca chiar pe terenul liderilor. Ultimele două meciuri directe dintre cele două au avantajat echipa oaspete, dar au și produs scântei – trei cartonașe roșii au fost acordate în cele 180 de minute de fotbal. Miza este mare din nou, iar Chelsea – Manchester City poate relansa într-o oarecare măsură campionatul, sau poate să elimine pe City din cursa pentru titlu definitiv. Chelsea – Manchester City este LIVE pe Eurosport 1, miercuri la ora 22:00.
Fotbal
Leeds United s-a îndepărtat de zona fierbinte în Premier League cu un succes uriaș la West Ham
ACUM 4 ORE
Capul de afiș al zilei de marți este ținut de cealaltă echipă din Manchester. United va primi vizita lui Everton, cele două echipe fiind despărțite la rândul lor de doar trei puncte în clasamentul Premier League. Chiar dacă are unul sau două meciuri în plus jucate față de rivalele la locurile din cupele europene, Everton vrea să facă uitat pasul greșit din derby-ul Merseyside pierdut cu Liverpool, 3-1. Cu ocazia partidei de marți, United poate tăia definitiv elanul lui Everton, una dintre echipele care impresionaseră în 2017, totodată câștigând teren pentru a-și îndeplini propriile obiective de a încheia sezonul pe un loc calificant în Liga Campionilor. Echipa lui Jose Mourinho a câștigat un singur meci din ultimele cinci disputate pe Old Trafford în Premier League, iar după egalul din weekend cu WBA, victoria este singurul antidot. Manchester United – Everton este LIVE pe Eurosport 1, marți la ora 22:00.
Spanish Supercopa
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după finala cu Athletic Bilbao. Courtois, paradă uriașă
ACUM 4 ORE
Fotbal
Premier League | Gol fantastic reușit de Ward-Prowse în Wolves - Southampton 3-1
ACUM 6 ORE