Charlie McNeill este poreclit "Mașina de goluri", dar reușitele sale nu au fost apreciate de antrenorii lui Manchester City. Puștiul a marcat peste 600 de goluri la meciurile de copii și juniori al lui Manchester City!
McNeill a împlinit 17 ani la începutul acestei luni și conform legii engleze poate semna un contract de profesionist. Atacantul a refuzat să continue la Manchester City, iar pe fir a intrat United. 1 milion de euro este suma agreată de cele două cluburi, iar Charlie McNeill va merge pe Old Trafford. City va păstra un procent de 20% dintr-o potențială viitoare vânzare.
https://i.eurosport.com/2020/07/02/2842809.jpg
Serie A
Cannavaro și-a reziliat contractul în China și a dezvăluit ce club din Serie A visează să antreneze
ACUM 35 MINUTE

Precedentul Jadon Sancho

Jadon Sancho a fost cel mai bun puști de la Academia lui Manchester City, dar Guardiola nu a reușit să-l convingă să rămână. Sancho s-a transferat în 2017 la Borussia Dirtmund și face senzație în Bundesliga, Sancho a marcat 20 de goluri și a dat 20 de pase de gol în sezonul precedent! Borussia Dortmund i-a pus un preț profibitiv, mai ales pentru 2020, 120 de milioane de euro. Manchester United a fost cea mai insistentă pentru un transfer chiar în această vară, dar nemții nu au vrut să renunțe la pretențiile financiare!
https://i.eurosport.com/2019/05/29/2600861.jpg

Manchester United, investiții masive în Academie

Charlie McNeill este doar ultimul dintre puștii talentați pe care Manchester United a reușit să-i atragă în ultimele luni. Mijlocașul Hannibal Mejbri este starul academiei lui Manchester United. 10 milioane de euro a costat puștiul crescut de Monaco și adus în vara lui 2019.
Charlie McNeill va juca într-o primă fază la echipa sub 18 ani a clubului, dar antrenorul formației u23 Neil Wood este convins cpă va face rapid pasul care Premier League 2.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Etapa 1, Premier League 2020-2021

Premier League
Solskjaer, încolțit de probleme! Norvegianul a confirmat că Maguire va lipsi o perioadă importantă
ACUM O ORĂ
Fotbal
Șoc în Liga 1: Primele cinci echipe din sezonul trecut și-au demis antrenorii! A plecat și Grozavu
ACUM 2 ORE