Potrivit presei din Anglia, Manchester United este extrem de insistentă în dorința de a-l transfera pe jucător și deja au fost demarate discuțiile interne, cu privire la suma pe care conducerea este dispusă să o ofere. Gruparea din Premier League pare că este gata să le propună celor de la Borrusia Dortmund, actuala echipă a mijlocașului, până la 115.7 milioane de euro.

Jadon Sancho, transferat de la City pentru doar 7 milioane de lire sterline

Jadon Sancho a devenit unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din ultimii ani. Extrema dreaptă a fost transferată de Borussia Dortmund, în 2017, de la Manchester City, pentru doar şapte milioane de lire sterline. Ulterior, englezul a impresionat în Germania, reuşind 18 goluri şi 30 de pase decisive în 68 de partide.
Premier League
Planul lui Manchester United în cazul în care Ronaldo pleacă în iarnă de pe Old Trafford
24/10/2022 LA 11:21
Cu Sancho, James și Rashford, United ar avea o linie de atac extrem de tânără, care ar putea să ofere soluții timp de un deceniu de acum înainte. Lor li se adaugă și Martial, care, la 23 de ani, are tot viitorul în față, dacă reușește să rămână apt din punct de vedere fizic.
Performanţele sale i-au adus convocarea la naţionala de seniori a Angliei, pentru care are deja 10 apariţii, două goluri şi trei pase decisive. De asemenea, cota de piaţă a lui Sancho, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, a ajuns la 100 de milioane de euro.
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Angliei îi provoacă pe jucători să își treacă singuri numele în echipa pentru Mondial
25/08/2022 LA 07:14
Premier League
Erik ten Hag, încântat după prima victorie a lui United în Premier League: "E doar începutul!"
23/08/2022 LA 07:34