Potrivit The Mirror, United a abandonat pentru perioada de mercato din această vară pista Jadon Sancho. Pretențiile lui Dortmund au rămas foarte mari, iar Ed Woodward nu este de acord să plătească atât de mult, având în vedere că fotbalistul are doar 20 de ani.
"Nu e nimic nou pe acest subiect, Jadon va rămâne, din punctul nostru de vedere", a spus Sebastian Kehl, directorul formației din Bundesliga, în acest weekend.
United a abandonat această variantă și pentru că Jadon Sancho nu a părut că își dorește cu orice preț o astfel de mutare, transmițându-le oficialilor de pe Old Trafford că va fi dispus să vină sub comanda lui Solskjaer doar în măsura în care echipa se va califica în Champions League.
Fotbal
Top 15 fotbaliști ale căror cote de piață au scăzut cel mai mult de la începutul acestui sezon
20/04/2022 LA 06:52

Jack Grealish, noua țintă a lui Manchester United

Bugetul lui United de transferuri nu va fi la fel de mare cum se anticipa, din două motive: criza generată de coronavirus și faptul că Paul Pogba nu va pleca.
În acest context, oficialii de pe Old Trafford s-au decis să revină pe firul "Jack Grealish", fotbalist pe care îl monitorizează de peste un an.
Conform sursei citate, primele contacte privind mutarea au fost făcute deja, însă oficialii lui Villa au pretenții nejustificate pentru jucătorul care a reușit 7 goluri și 7 assisturi în această stagiune. Conducerea nou-promovatei a cerut 75 de milioane de lire în schimbul vedetei sale, iar discuțiile continuă.
United e dispusă să pună la bătaie aproximativ 50 de milioane de lire pentru Grealish, dar speră ca mutarea să poată fi făcută chiar pe o sumă mai mică, în condițiile în care Villa va retrograda.
United are primul meci de după reluarea sezonului vineri, de la 22:15, în direct pe Eurosport 1. Tottenham Hotspur - Manchester United e duelul dintre Mourinho și fosta echipă și are o importanță foarte mare în perspectiva ocupării locului 5 în clasament. În condițiile în care City va fi exclusă din competițiile europene, locul 5 din Premier League va duce în preliminariile Champions League.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Premier League
Klopp, precaut înaintea duelului cu United! Neamțul vede o amenințare în echipa de pe Old Trafford
19/04/2022 LA 08:10
Premier League
S-a răzgândit: nu îl mai vrea cu orice preț pe Kane, la United. Marele pariu al lui Pochettino
14/02/2022 LA 09:29