Sâmbătă, 14:00 – Manchester United v Liverpool
Cel mai interesant meci al zilei de sâmbătă este și cel care deschide etapa a 30-a din Premier League. Echipele aflate pe locurile 2 și 3 în clasament se întâlnesc pe Old Trafford într-o confruntare care ar putea schimba ierarhia dintre cele două. Este vorba despre Manchester United și Liverpool. Forma celor două echipe este una similară, ambele pierzând doar două meciuri în acest an în competițiile în care concurează. În Premier League, Liverpool este neînvinsă de cinci etape, în timp ce United are un record excelent pe teren propriu în acest sezon – o singură înfrângere în 14 meciuri și doar 6 goluri primite. Două puncte le separă pe cele două în clasament înaintea weekendului, ceea ce înseamnă că meciul de pe Old Trafford este unul extrem de important. Mai mult, ultimele patru confruntări directe dintre United și Liverpool s-au încheiat la egalitate, fapt ce denotă echilibrul dintre cele două formații.
Sâmbătă, 17:00 – West Ham United v Burnley
Fotbal
Gică Hagi a vorbit despre accidentarea gravă a lui Ianis Hagi
ACUM 7 ORE
După 11 meciuri fără victorie, Burnley și-a rupt în sfârșit șirul de rezultate negative în etapa a 29-a din Premier League. Remarcabil, echipa antrenată de Sean Dyche se află în continuare pe locul 7 în clasament, ceea ce pune în lumină începutul excelent de sezon al echipei. Sâmbătă Burnley se deplasează la West Ham United, o echipă care pare în derivă în deplasare, dar este totuși neînvinsă de patru meciuri pe teren propriu. Meciul tur dintre cele două s-a încheiat la egalitate, 1-1, iar avantajul terenului propriu s-ar putea dovedi important în confruntarea de la Londra.
Sâmbătă, 19:30 – Chelsea v Crystal Palace
Meciul care încheie ziua de sâmbătă pe Eurosport 1 este cel dintre Chelsea și Crystal Palace. Este vorba despre două echipe care pot fi considerate a fi în criză. Gazdele de la Chelsea riscă să piardă de tot contactul cu locul 4, ultimul care duce în Liga Campionilor, în timp ce Crystal Palace se află în zona retrogradării după cele trei înfrângeri suferite la rând în campionat. Chelsea este mare favorită în meciul de pe Stamford Bridge, însă va intra pe teren știind că în ultimele două meciuri directe cu Crystal Palace a pierdut în ambele rânduri. Dată fiind și foamea de puncte a oaspeților, partida ar putea fi mai dificilă decât pare pentru londonezi.
Luni, 21:45 – Stoke City v Manchester City
Luni seara, Stoke City primește vizita liderilor de la Manchester City în ultimul meci al etapei. Partida tur dintre cele două a fost una memorabilă, cu cei de la Manchester învingători într-un meci cu 9 goluri. S-a terminat 7-2 și a fost una din demonstrațiile de forță făcute de liderii incontestabili în acest sezon. Între timp, avansul lor din fruntea campionatului s-a mărit la 16 puncte, iar Stoke se află pe penultimul loc în clasamentul Premier League, fiind una dintre echipele care se vor lupta pentru supraviețuire în acest final de sezon. Înfrângerea din Liga Campionilor (1-2 acasă cu FC Basel) nu a fost suficientă pentru e elimina-o pe Manchester City din competiție, dar ar putea trage un mic semnal de alarmă în sânul echipei. În același timp însă, este foarte probabil să nu fie așa. Oaspeții sunt mari favoriți la Stoke luni și orice alt rezultat decât o victorie al trupei lui Pep Guardiola ar fi o mare surpriză.
Transmisiunile Premier League de pe Eurosport sunt sponsorizate de UPC Romania.
Africa Cup of Nations
Senegalul e în sferturi. Sadio Mane a înscris, dar a ieșit accidentat!
ACUM 8 ORE
Fotbal
Motivele pentru care negocierile dintre Ladislau Boloni și FRF nu s-au mai concretizat
ACUM 9 ORE