Fanii au în continuare interzis pe marile arene din Anglia, dar în campionatele de amatori, accesul publicului este permis la meciurile de fotbal (maxim 600 de persoane), evident cu obligativitatea păstrării regulilor de distanțare socială.
Așa se întâmplă și în Isthmian League, una dintre numeroasele ligi inferioare din Regatul Unit, care este împărțită în 4 divizii și în care joacă și FC România, echipa românilor din Marea Britanie.
În Premier Division, lider este FC Worthing, care a acumulat 21 de puncte după 8 etape, având 7 victorii și o înfrângere. Ceea ce este interesant e faptul că formația respectivă a jucat un singur meci din cele 8 pe teren propriu, restul partidelor de acasă fiind amânate sau anulate din cauza pandemiei. La partida respectivă, desfășurată pe 10 octombrie, au asistat 600 de spectatori.
Premier League
Cristiano Ronaldo nu se mai regăsește la Manchester United! Gestul la care a recurs starul portughez
ACUM 6 ORE
Numărul spectatorilor de la fiecare meci din Isthmian League este contorizat și, așa cum se procedează în marile competiții, se face o medie a asistenței pentru fiecare echipă. Cum cei de la Worthing au jucat un singur meci pe teren propriu în acest sezon, media este egală cu numărul spectatorilor prezenți la acest meci, adică 600, ceea ce reprezintă cea mai mare medie a unei echipe din acel eșalon.
Cum în ligile semi-profesioniste și profesioniste aceesul publicului este interzis pe stadioane, cei de la Worthing se pot mândri momentan că au cea mai mare medie de spectatori la meciurile de acasă din toată Anglia.

Manchester United, ironizată de FC Worthing

Reprezentanții clubului au ținut să se laude în public și au postat pe contul oficial de Twitter acest lucru, menționând că în acest sezon echipa lor a depășit-o pe Manchester United, club care a avut cea mai mare medie de spectatori din Anglia în ultimele sezoane.
La postarea respectivă, au răspuns mulți fani ai altor echipe din Isthmian League, care au menționat că și acestea au avut 600 de spectatori la unele partide, dar cei de la Worthing le-au răspuns că e vorba de medie, iar a lor este cea mai mare deocamdată.
Evident, totul a fost o glumă, dar din nefericire pentru fanii fotbalului este o realitate cruntă a vremurilor pe care le trăim. Suporterii au în continuare interzis pe marile stadioane din Anglia, iar acest lucru e posibil să dureze mai mult decât era de așteptat.
Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
IERI LA 06:02
Premier League
Care e adevărata faţă a lui Ronaldo? Dezvăluiri despre ce a făcut după ce a ratat transferul
25/09/2022 LA 14:11