Algerianul de 22 de ani a impresionat la Milan în acest sezon de Serie A, jucând ca titular în 21 de partide în prima sa stagiune pe San Siro. El a fost adus pentru în jur de 14 milioane de lire la începutul sezonului de la Empoli după doi ani foarte buni în care a promovat alături de echipă.
Jocul său excelent a atras atenția celor mai importante echipe ale Europei. Atât United cât și City îl monitorizează pe algerian în timp ce PSG este și ea interesată, conform site-ului algerian Competition, citat de Daily Mail.

PSG a făcut deja o ofertă pentru Bennacer

Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 2 MINUTE
Competition informează că PSG a făcut deja o ofertă de 35 de milioane de lire pentru Bennacer, însă aceasta ar fi fost refuzată de Milan. Se pare însă că italienii sunt dispuși să ia în considerare oferte de peste 45 de milioane.
Președintele PSG, Leonardo, i-ar fi făcut o ofertă de contract ”fantastică” lui Bennacer, care a informat clubul de discuții, însă deocamdată nu a forțat o plecare. O sursă a transmis presei din Algeria că Bennacer ”rămâne calm” în ciuda speculațiilor și ar fi mulțumit și dacă ar rămâne la Milan sezonul viitor.
”Rămâne calm și concentrat pe munca sa. Chiar dacă Milan îl va reține, el va rămâne motivat să aibă un nou sezon pe San Siro”, a precizat sursa.
https://i.eurosport.com/2020/07/03/2843118.jpg
Fotbal
CNI, investiție masivă pentru construirea unui stadion într-un orășel de doar 4000 de locuitori
ACUM O ORĂ
Premier League
Liverpool va demara lucrările pentru creșterea capacității stadionului! Care e costul operațiunii
ACUM O ORĂ