În aceste condiții, mai multe echipe și-au manifestat interesul pentru Reguilon, iar Realul îi va decide viitorul în funcție de ofertele care vor veni pe numele acestuia. Gruparea madrilenă ar dori să îl împrumute în continuare, dar dacă va veni o ofertă concretă acesta ar putea fi chiar vândut definitiv.

Man United și Arsenal îl doresc pe Sergio Reguilon

Sevilla își dorește în continuare împrumutul lui Reguilon, dar andaluzii au concurență serioasă din Premier League. Mikel Arteta l-ar vrea la Arsenal pentru a-l folosi pe flancul stâng în sistemul 3-4-3 utilizat și în meciul din Community Shield câștigat contra lui Liverpool.
Premier League
Ronaldo, impresionant în tricoul lui United! Cifrele portughezului în meciul cu West Ham
ACUM 40 MINUTE
Și Ole Gunar Solskjaer este interesat de fundașul spaniol, care ar vrea mai multă concurență pentru Luke Shaw sau Brandon Williams în partea stângă a defensivei.
Momentan, Sergio Reguilon este la echipa națională, dar nu a fost folosit niciun minut în meciul cu Germania din Liga Națiunilor, Luis Enrique preferându-l pe Jose Gaya, fundașul Valenciei care a marcat și golul egalizator în minutul 90+6 (s-a terminat 1-1).
După meciul Spaniei cu Ucraina de mâine, Reguilon se va întoarce la Real Madrid, dar este de așteptat ca în cursul săptămânii viitoare să se stabilească exact unde va evolua în următorul sezon.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
ACUM O ORĂ
Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
ACUM 4 ORE